Reteta e prezentata de Rachel Ray, intr-o eminsiune de a ei. Eu am preluat-o si am modificat-o.
In pieptul de pui facem un buzunar, pe care il umplem cu branza feta. Pieptul asa umplut il infasuram in bacon si prindem marginile bacon-ului cu scobitori.
Punem pieptul de pui intr-un vas rezistent la caldura, adaugam rozmarin, piper si ustoroi. Punem la cuptor la temperatura mare, 40-50 min, pana cand baconul s-a facut.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaCa un iubitor de peste ce sunt, astazi va impartasesc reteta mea de Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul...
Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii