Feliile de pâine se pun la înmuiat în apă rece, cca. 3 minute.
Se amestecă energic cu carnea și codițele de ceapă verde tocate mărunt.
Apoi se asezonează de sare, piper, boia, praf de curry, usturoi.
Se adaugă ouăle, pâinea stoarsă, pesmetul și se amestecă bine până se înglobează toate ingredientele.
Ouăle fierte decojite se îmbracă cu compozitia de mai sus, se dau prin pesmet.
Apoi se prăjesc în ulei bine încins, până se rumenesc pe toate părțile.
Se scot din tigaie și se pun pe un șervet de hârtie, astfel încât să fie absorbit surplusul de ulei.
Ouăle scoțiene (sau mai bine zis chifteluțe umplute cu ouă) atât calde, cât și reci.
Spor și poftă bună!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaO friptura delicioasa, aromata, coapta la Crock Pot servita cu orez brun fiert si salata de sfecla.
Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock PotIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii