Prima data se pregatesc legumele, pt ca prepararea, retetei in sine, dureaza cateva minute.
Asadar, se spala si se taie, in felii subtiri, castravetele si morcovul. Dupa se spala si se taie rondele, ceapa.
Ouale se bat, bine, cu putina sare.
Dupa, se pune o tigaie la foc mare, cu ulei, iar cand e incalzit, se pun ouale, care se lasa la prajit. Prajite se scot pe o farfurie si se lasa deoparte.
Se ia o alta tigaie, care se pune la foc mare, cu ulei. Dupa se pune ceapa, care se lasa 30 secunde la prajit. Peste ceapa se pun morcovii si castravetii. Se lasa 1 minut la prajit, dupa care se sezoneaza cu sare si piper, dupa gust si se mai lasa inca 30 secunde sau 1 minut.
Dupa se da focul la mic, se pun ouale fripte, peste legume si se mai lasa pe foc, inca cateva momente.
Pofta mare!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorOuale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaO colega a adus azi la serviciu niste gogosi extrem de bune :X Ajunsa acasa mi-era gandul tot la ele asa ca, dupa ce i-am...
Desert gogosi cu linguraIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii