Fierbem cateva minute broccoli, apoi il lasam intr-o strecuratoare. Taiem pieptul de pui in fasii mai lungi si subtiri. Prajim pieptul in putin unt.
Batem ouale cu putina sare si le amestecam cu cascavalul ras.
Decupam partea superioara a mini baghetelor si scoatem tot miezul, apoi le asezam intr-o tava in care am pus hartie de copt.
Asezam in fiecare bagheta, bucatile de piept de pui, apoi buchetele de broccoli, felii de masline si amestecul de oua si cascaval. Peste amestecul de oua, asezam alternativ bucatele de rosii si masline si mai presaram putin cascaval.
Introducem tava in cuptorul incins, pentru 20-25 de minute .
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSnitelul din piept de pui este mult mai light decat snitelul din carne de porc
Snitel de pui in pesmet cu garnitura de ciuperci si orez.Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii