Mic Dejun Traditional- Oua cu Ceapa

Postat pe: 16-02-2010
(0)

Ingrediente

6 oua
1 ceapa, tocata fin
2-3 linguri ulei de masline sau floarea-soarelui
sare
piper
boia

Mod de preparare

Puneti ouale in coaja, spalate in prealabil, intr-un vas cu apa rece sarata, sa fiarba la foc potrivit, circa 5 min din momentul in care apa incepe sa clocotesca.

Lasati-le apoi sa stea putin in apa rece pentru a putea sa le decojiti mai usor. Curatati-le de coaja si zdrobiti-le cu o furculita. Amestecati-le cu ceapa tocata. Sarati si piperati, dupa gust.

Adaugati uleiul de masline si omogenizati bine.

Serviti cat sunt calde, presarate cu boia, langa o felie de paine calda, un ceai fierbinte sau o salata de sezon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Mic Dejun Traditional- Oua cu Ceapa" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Mic Dejun Traditional- Oua cu Ceapa