Se face coca, eu am pus in masina de framantat (am topit untul si untura, am dizolvat drojdia in apa) am pus mai intai ingredientele lichide si apoi faina amestecata cu mirodeniile; dupa framantare, am lasat la dospit cam 1 ora.
Coca dospita am impartit-o in doua bile pe care le-am intins pe rand cu facaletul si apoi am pus pe fiecare putin ulei de masline si am presarat branza si cascaval; am rulat coca si apoi am taiat din cilindrul rezultat in urma rularii, bucatele cam de 3 cm pe care le-am asezat intr-o tava putin unsa cu ulei de masline.
Am lasat la dospit cam 1 ora si apoi am pus la cuptor 40-45 de minute la 180 de grade.
Sunt foarte foarte pufoase si aromate
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDacă vrei să te bucuri de un "fast food" delicios chiar la tine acasă, atunci această rețetă de snițel cu...
Reteta de snitel cu cartofi prajiti si mozzarellaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii