Drob Briosa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Drob Briosa

Ingrediente

  • 300 g rinichi porc
  • 300 g ficat porc
  • 500 g pulpa porc
  • 6 oua
  • 2 morcovi
  • 5 fire ceapa verde
  • 5 buchetele broccoli
  • 1 leg patrunjel verde
  • 100 ml lapte
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Morcovii si 2 oua se fierb, dupa racirea lor morcovii se taie cubulete, iar ouale fierte tari se taie felii.
Buchetelele de broccoli se fierb in apa cu sare, 10 minute, apoi se racesc. Carnea de porc se toaca si se caleste 15 minute, apoi i se adauga ceapa verde taiata nu prea marunt si se calesc impreuna 5 minute.

Ficatul si rinichiul se fierb bine (50-60 min) , in timpul fierberii se ia spuma de cateva ori. Dupa ce au fiert, se racesc si se toaca. Intr-o craticioara (pe foc mic) punem tocatura de ficat si rinichi, laptele, sare si piper macinat. Lasam pe foc in jur de 10 minute, cat absoarbe tocatura laptele.

Intr-un vas mai mare adaugam carnea tocata calita cu ceapa, tocatura de ficat si rinichi, morcovul cubulete, 4 galbenusuri, sare si piper (daca e cazul), patrunjelul tocat marunt. Amestecam lejer, apoi adaugam si 4 albusuri batute spuma si buchetelele de broccoli desfacute in fasii.

Formele de briose se ung cu ulei si se pudreaza usor cu faina. Fiecare cuib de briosa se umple cu tocatura de drob, iar deasupra fiecarei briose asezam cate o felie de ou fiert.
Se coc 20 de minute la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura cu Afine
4
Dulciuri

Prajitura cu Afine

Prajitura cu Afine
Prajitura cu Branza de Vaci
5
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Parteneri
Oua vopsite
Bucataras.RO

Oua vopsite

Vazusem la jamila un video cu oua vopsite astfel. Bineinteles daca doriti ca vopseaua sa iasa bine trebuie sa aveti oua cu...

Oua vopsite
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!