Punem intr-o oala apa cu un praf de sare sa fiarba si cand da in clocot, scufundam cuibuletele de taitei in spumiera sau in lingura speciala pentru paste(pentru a ramane pastele in forma de cuib), le lasam sa fiarba cca 5 minute, apoi le scoatem, lasam sa se scurga apa bine si le asezam in forma de briose .
Incingem un pic de ulei de masline si calim afumatura taiata marunt impreuna cu ceapa rosie taiata julien, usturoiul maruntit, ardeiul taiat cubulete, adaugam si broccoli cu mazarea, saram, piperam si condimentam, dupa preferinta.
Umplem cuibuletele de taitei cu aceasta umplutura, infoind un pic cosuletele cu o furculita, pentru a curge umplutura si intre paste, stropim cu un pic de ulei de masline. Se da forma la cuptor cca 10 minute, apoi scoatem cosuletele dupa ce s-au racit un pic. Se pot servi asa cum sunt sau cu parmezan ras deasupra.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraMultumesc Andra pentru forme!
Desert rulouri cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii