Punem de plamadeala, in aluat punem cana de apa calduta si un praf de sare si framantam. Adaugam un caus de ulei il mai framantam un pic cam 2 min. si il lasam la dospit. Intre timp ne ocupam de umplutura
Se taie cubulete slanina si se pune la prajit . Se adauga si carnatii intre timp si se calesc impreuna .
Adaugati varza taiata fideluta ,un pic de sare si piper dupa gust ,si lasati la foc mic pana varza e calita ( fiarta)
Pune-ti aluatul intr-o tava unsa si porniti cuptorul sa se incalzeasca.
Asezati umplutura racita peste aluat si trageti marginile aluatului in asa fel incat sa acoperiti umplutura .Apoi cu grija intindeti la marimea tavii.
Se unge suprafata cu galbenus de ou amestecat cu un pic de sare si se da la cuptor.
Se scoate de la cuptor, se scoate din tava si se acopera cu un prosop peste care se pune o punga ,si se lasa la racit.
Cand a racit se taie cuburi mai mari si se servesc.
Pofta buna !
Aceasta reteta delicioasa am imprumutat-o de la d-na Gicuta Porceanu.
Chiftele cu cartofi la cuptorCe spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii