Clatite Umplute cu Carnati Afumati

Complexitate
redusa
Clatite Umplute cu Carnati Afumati

Ingrediente

  • 5 linguri mari de faina
  • 1 ou
  • 1 praf sare
  • 10 gr drojdie
  • 50 ml ulei
  • apa minerala
  • Umplutura:
  • carnati afumati
  • mustar
  • Alte ingrediente:
  • 3 oua
  • 500 gr smantana
  • 300 gr cascaval
  • sare, piper alb dupa gust
  • unt sau margarina Rama

Mod de preparare


Punem in blender cele 5 linguri faina, oul, drojdia si sarea si un pic de apa minerala si dam la turatia maxima. Se adauga treptat apa minerala pana ajungem la consistenta dorita a aluatului de clatite. Adaugam si cei 50 ml ulei in compozitie.

Coacem clatitele in tava de teflon fara sa adaugam ulei. Obtinem (adica atat am obtinut eu ) 10 clatite. Fiecare clatita o ungem cu un strat subtire de mustar, punem deasupra o bucata de crnat afumat cat diametrul clatitei si rulam clatita.

Clatita astfel umpluta o punem intr-un vas
termorezistent uns in prealabil cu unt(margarina). Separat batem cu furculita cele 3 oua, adaugam smantana si amestecam pana la omogenizare. Condimentam cu sare si piper alb dupa gust si turnam compozitia peste clatitele asezate in vas. Deasupra punem cascavalul razuit. In cuptorul incalzit in prealabil introducem vasul cu clatite si lasam la foc mijlociu sa coaca pana compozitia se incheaga si devine frumos aurie deasupra.

Se serveste ca aperitiv sau chiar si ca un mic dejun copios, alaturi de muraturi.

Pofta Buna! ! ! !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Tort cu visine, capsuni, zmeura si ciocolata alba
4
Dulciuri

Tort cu visine, capsuni, zmeura si ciocolata alba

Tort cu visine, capsuni, zmeura si ciocolata alba
Placinta cu Branza si Stafide
5
Dulciuri

Placinta cu Branza si Stafide

Placinta cu Branza si Stafide
Parteneri
Prajitura Raffaello
Bucataras.RO

Prajitura Raffaello

Sunt ataat de entuziasmata sa va prezint una din cele mai bune prajituri cu cocooosss          ...

Prajitura Raffaello
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!