Am indepartat coditele ciupercilor.Am taiat cartofii si am decupat in fiecare bucata de cartof cat sa stea ciupercuta.
Am pus ciupercile in fiecare cartof,cate o bucatica de unt (cat un bob de mazare), sare, piper, ketchup, capacelul cartofului si marar uscat.
Am dat la cuptor, nu stiu cat timp ca tot incercam cu scobitoarea. Cand au fost moi cartofii am pus cate o lingura de smantana si o bucatica de cascaval si am mai lasat 10 minute la cuptor.
Sunt tare bune!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraMultumesc Andra pentru forme!
Desert rulouri cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii