Chec Aperitiv cu Ceapa Verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Chec Aperitiv cu Ceapa Verde

Ingrediente

  • - 4 oua
  • - 100 g sunca presata
  • - 8 fire ceapa verde
  • - 200 g cascaval
  • - 140 g iaurt
  • - 1/2 ardei rosu
  • - 7 linguri faina
  • - 1 plic praf de copt
  • - 6 linguri ulei
  • - sare, piper

Mod de preparare

Ceapa se taie si se caleste in 2 linguri de ulei, din cele 6 linguri necesare, timp de 5-6 minute.

Sunca se taie bucatele mici, cascavalul se da prin razatoarea mare, ardelul se taie bucatele.

Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma cu un praf de sare.

Galbenusurile se amesteca cu uleiul, cascavalul, iaurtul, sunca si ceapa calita. Apoi se adauga si faina amestecata cu praful de copt, se adauga sarea si piperul dupa gust si se amesteca bine.

Compozitia obtinuta se amesteca cu albusurile batute spuma.

Compozitia finala sa toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.

Se da la cuptorul incins in prealabil, la 150 de grade, timp de 50-60 de minute.

Cand este gata, se lasa sa se raceasca apoi se feliaza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
3
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
4
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
5
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Parteneri
Guguluf din albusuri cu fructe deshidratate - 350 -
Bucataras.RO

Guguluf din albusuri cu fructe deshidratate - 350 -

Si uite asa incetisor din vorba in vorba, mai mult hlizeala, din reteta in reteta, mai mult ale voastre am ajuns si eu, dupa...

Guguluf din albusuri cu fructe deshidratate - 350 -
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola