Punem matele in apa rece cu otet. Tocam carnea impreuna cu slanina. Curatam si dam morcovul pe razatoarea mare. Curatam si tocam ceapa grosier. Spalam orezul si il scurgem. Amestecam intr-un castron ceapa, morcovul, carnea si le omogenizam.Adaugam orezul si ketchup-ul diluat cu apa si amestecam. Potrivim gustul de sare, piper si cimbru. Umplem matele cu compozitia de carne si le legam la capete. Asezam caltabosii intr-o oala, acoperim cu apa, punem frunze de dafin si lasam sa fiarba la foc mic circa o ora. Cand sunt fierti caltabosii adaugam in oala covrigei si lasam sa dea cateva clocote. Scoatem caltabosii si ii punem la scurs. Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEi bine, aceasta este varianta mai light a papanasilor prajiti. Eu ii gasesc pe acestia ca seamana foarte bine cu galustele...
Desert papanasi fierti cu branza dulce de vaciCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii