Feliile de paine se prajesc la prajitor, dupa care se dau cu usturoi. Dupa care se toarna ulei de masline, cam 2 linguri pt toate feliile. Lasam feliile depaine deoparte si ne ocupam de legume. Intr-o tigaie se pun 3 linguri de ulei de masline, dupa care se pune ardeiul taiat marunt. Se lasa la prajit, pt 5-7 minute, pana cand oparim rosiile, pe rand.
Dupa ce oparim rosiile, luam pielea si semintele si le taiem marunt. Le lasam sa se prajeasca impreuna cu ardeiul, 2-3 minute, dupa care taiem marunt busuiocul. Dupa ce s-a pus busuiocul, se opreste focul si se pune amestec de legume pe fiecare felie de paine.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorNicio zi fara ciocolata... desi mi-ar placea nici o zi fara coaste... dar inca mai sper ca o sa fie concurs si cu coaste...
Briose cu ciocolata si coacaze rosiiCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii