Breakfast Regal, Duminical

Complexitate
redusa
Breakfast Regal, Duminical

Ingrediente

  • -5 oua
  • -500 ml lapte
  • -8 felii de paine
  • fara coaja
  • -4 felii de cascaval
  • -4 felii de branza ceddar sau hochland
  • -bacon feliat, optional
  • -ciuperci feliate sau din conserva, optional
  • -unt clarificat (ghee) sau unt obisnuit
  • -cascaval ras
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Prepararea acestui adevarat festin regal, incepe cu o zi inainte, de cu seara.

Puneti intr-un vas termorezistent, unele langa altele, 4 felii de paine unse cu unt.
Asezati deasupra fiecareia cate 1 felie de cascaval, una de ceddar sau hochland, urmata de felia de bacon si ciuperci, optional, apoi acoperiti cu 1 felie de paine, unsa si ea cu unt.

Separat, bateti ouale ca pentru omleta, amestecati cu laptele rece si condimentati cu sare si piper, dupa gust
Turnati in vasul termorezistent peste paine; intoarceti dupa 10- 15 min sanviciurile in tava ca sa se imbibe cu lapte si feliile de paine de deasupra si dati vasul la frigider pana a doua zi (de seara pana dimineata).

Puneti tava in cuptorul incins, pentru aproximativ 1 ora, la 200 grade sau pana cand ouale se incheaga, cascavalul este topit si painea capata o tenta auriu- maronie, de paine prajita.
Cu 5- 10 min inainte de a fi gata, presarati din belsug cascaval ras peste feliile de paine si lasati la gratinat.

Serviti portionat, cat este cald, fie simplu, fie alaturi de o salata sau muratura preferata.
pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura Fanta
3
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Parteneri
Desert prajitura cu zmeura
Bucataras.RO

Desert prajitura cu zmeura

"Retete de suflet"

Desert prajitura cu zmeura
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola