Am pus laptele la fiert si in momentul cand s-a format spuma pe lapte am inceput sa adaug, tot una cate una, cate o lingura de smantana si de iaurt, pana am terminat cele 12 linguri de toate. Desigur, am amestecat mereu in lapte. Apoi am adaugat zeama de la o lamaie, amestecand mereu, am inchis ochiul de la aragaz si am lasat asa.
Dupa 3-4 minute a inceput sa se aleaga zerul de branza, am mai lasat circa 20 de minute in cratita in care a fiert laptele, dupa care am strecurat printr-un saculet de tifon. Am pus la scurs si mi-a iesit o branza tare cremoasa, dulce si deloc seaca. Au iesit exact 750 gr branza.
Fetelor, inca o data va multumesc ptr idea asta, asa mi-ati salvat o gramada de timp si sa nu va mai spun ca branza s-a si terminat rapid. . . . am folosit-o la aperitive ptr father's day
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaEste dementiala salata aceasta cu rucola! As manca si nu m-as mai opri, dar trebuie sa las si la altii. Ieri am facut...
Salata de legume cu rucola si piept de puiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii