Marinarea carnii in pungile pentru vidare FoodSaver

(0)

2015-10-29 00:00:00

dulciuri-fel-de-fel.jpg

Miha, autoarea blogului culinar Dulciuri Fel de Fel si veche prietena a site-ului Reteteculinare, continua calatoria culinara alaturi de aparatul de vidare FoodSaver.

Astazi o sa va arat cum am pregatit niste pulpe de pui pentru friptura. S-au anuntat musafiri pentru a doua zi, dar aveam si alte treburi de finalizat...

Cum nu ma puteam aglomera cu prea multe treburi pentru a doua zi am pregatit pulpele, le-am condimentat bine cu sare, piper, fulgi de ardei iute, usturoi si putin busuioc uscat.

foodsaver-2-29-10-2015.jpg

Am croit cateva pungi din rola pentru pungi, le-am taiat la dimensiunea dorita cu ajutorul cutter-ului integrat. Pungile se pot face si mai mari pentru ca dupa devidare, se pot spala si le refolositi la alte alimente.

Am bagat carnea in pungi, am pus si cateva felii de lamaie si cateva fire de patrunjel si am trasat copiilor sarcina de a vida pungile. Au fost foarte incantati, de ce smecherie poate face aparatul de vidare :)

Am depozitat la frigider pana a doua zi. Am devidat pungile cu ajutorul cutter-ului integrat, am pus carnea in tava si am gatit-o la cuptor.

Simplu, usor si foarte aromat! ;)

Alte articole

Comentarii