Congelarea legumelor

(0)

2015-10-29 00:00:00

dulciuri-fel-de-fel.jpg

Vidarea cu aparatul FoodSaver previne contactul alimentelor cu aerul, evitandu-se astfel deshidratarea si pierderea aromelor si prospetimii. Fie ca le punem in frigider sau in congelator, prin vidarea cu FoodSaver alimentele se mentin proaspete de pană la 5 ori mai mult timp, fata de varianta traditionala de conservare.

Pana acum nu prea am conservat legume pentru iarna pentru ca spatiul din congelator nu mi-a permis asta, iar varianta cu sare, la borcan nu este pe placul nostru. Astazi insa am vidat cateva pungi cu legume si verdeata si le-am depozitat una peste alta in congelator.

Foarte frumos le-am asezat si ordonat, mai ca nu-mi vine sa cred ca o sa am legume proaspete la iarna :)) Chiar daca morcovi, telina, dovlecei sau ardei se gasesc si peste iarna, cu siguranta am facut ceva economie la bugetul familiei si le voi avea oricand la indemana, nemaitrebuind sa fac un drum pana la piata in caz ca am nevoie de ceva legume.

Legumele se curata, se spala, se lasa sa se scurga foarte bine de apa si se taie dupa preferinta. Se introduce punga in aparatul FoodSaver, se fixeaza capacul si doar apasand butonul aparatul videaza si sigileaza legumele rapid si igienic.

Mai multe detalii despre aparatul de vidare FoodSaver puteti afla accesand pagina FoodSaver Romania.

Alte articole