Alte utilizari ale aparatului de vidat

(0)

2015-10-16 00:00:00

Alina Vicu de la Biochimist la cratita este, pe langa un blogger culinar talentat o veche si draga prietena a site-ului Reteteculinare. De-a lungul timpului, ea ne-a surprins de multe ori cu inventivitatea ei. Iata ca si de data aceasta ea vine cu o "reteta" altfel, in care ne demonstreaza cat de util poate fi un aparat de vidat nu numai in bucatarie, ci chiar in intreaga gospodarie, ajutandu-ne sa rezolvam in mod practic mici probleme de zi cu zi:

Ei bine dragilor, dupa cum va spuneam in primul articol aparatul FoodSaver il putem folosi si la vidat anumite obiecte ca sa le pastrazi cat mai mult timp.

Spre exemplu noi ne-am propus (culmea pe weekendul acela cu lapovita) sa tragem o fuga la munte. Nu ca muntele ar fi prea departe de noi.:)

Ne-am facut provizii si am plecat in drumetie. Si evident la drum am avut mici gustari care sa ne dea energie.

Am pus la pachet si acumulatori, bricheta, un telefon de rezerva si o carte buna - acestea merg foarte bine si numai sigilate.

Ce altceva mai putem vida pentru a rezista o periada indelungata de timp? Ei bine daca ati citit primul articol, am specificat acolo ca putem vida si obiecte din argint pentru a preveni innegrirea acestuia. :)

Aparatul FoodSaver este un real ajutor in gospodarie si va asigur ca-l veti indragi din prima clipa.Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Alte articole