Spune STOP risipei alimentare

(0)

2015-10-06 00:00:00

Dragii nostri,

Pare greu de crezut, dat in Europa se arunca anual in jur de 89 de milioane de tone de alimente si peste 2 miliarde tone sunt aruncate la gunoi anual in intreaga lume!
Intre 30 şi 50% din productia alimentara a planetei nu ajunge niciodata in farfuriile consumatorilor. Cu toate acestea, potrivit ONU, 11% din populatia lumii lupta in continuare pentru a-si asigura alimentatia.
In fiecare an, pe 16 octombrie, este Ziua Mondiala a Alimentatiei, o zi in care merita sa ne gandim cat de mare este risipa de alimente la nivel international.
Cu aceasta ocazie vrem si sa demonstram ca exista multe optiuni simple prin care putem face economie, prin care putem pastra alimentele mult mai mult timp proaspete si sa nu le mai aruncam.

postul_si_beneficiile_sale_asupra_sanatatii-2.jpg

Astfel, va invitam sa participi alaturi de noi la un CONCURS initiat de Reteteculinare.ro si FoodSaver, brand foarte cunoscut la nivel international pentru gama de produse de vidare si accesorii, acum prezent si in Romania.
In ce consta concursul:
Pana pe 15 octombrie 2015, scrieti intr-un comentariu* la acest articol modalitatile folosite de voi pentru mentinerea prospetimii pentru mai mult timp sau pentru conservarea acestora in general si puteti castiga PREMII de la FoodSaver si partenerii Reteteculinare.ro:
Premiul I Aparat de vidat alimente Food Saver

aparat-food-saver.jpg

Premiul II Set de condimente Fuchs

Premiul III Invitatie dubla la filmul Super Chef (30 octombrie 2015) - film distribuit de Forum Film Romania, a carui premiera va avea loc in aceasta luna
Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti. Cei 3 castigatori vor fi anuntati pe 16 octombrie, de Ziua Mondiala a Alimentatiei.

*Atentie! Participa la tragerea la sorti doar comenatariile scrise in forumul Reteteculinare, din contul de utilizator, in topicul dedicat acestui concurs. Pentru a participa, comenteaza aici: >> http://goo.gl/DX3wKo.

Vezi REGULAMENTUL

Abia asteptam sa aflam trucurile voastre despre cum poti pastra alimentele mai mult timp! Haideti sa invatam unii de la altii si sa spunem STOP risipei alimentare!

Mult success!

Update! Castigatorii celor 3 premii sunt:

iulianahuidu - premiul 1 (Aparat de vidat alimente Food Saver)
adrianas18 - premiul 2 (Set de condimente Fuchs)
gicuta69 - premiul 3 (Invitatie dubla la filmul Super Chef)

Felicitari!

(Rugam castigatorii sa ne trimita e-mail cu datele de livrare, adresa si telefon, la adresa de e-mail de contact a RC: centru@reteteculinare.ro)

Va asteptam pe toti cu drag la concursurile RC!

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Alte articole