Timballo di tortellini

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 15/09/2013 10:12

Anto copiaza mesajele astea cu tarta intr-o reteta de sine statatoare ca se va pierde aiurea pe forum..

chiar daca e simpla nu conteaza .. este foarte frumoasa =D> =D> =D>


ce feluri de brinza ai folosit ??

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 17/09/2013 01:14

Danieluta scrie:Antonia... :master: :master: :master: =D> =D> =D> :flower: :flower: :flower:

:hug: :pup: :hug:


Dani draga mea, iti multumesc. A fost o tarta pregatita cu aluatul ramas... Imi amintesc ca din lipsa de timp nu am mai reusit sa fac nimic in ziua aceea cu restul de aluat. L-am pus la frigider si a doua zi a rezultat tarta aceasta... :)

:hug: :pup: :flower:

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 17/09/2013 01:17

alejoe scrie:ANTONIA o bunatate :master: :master: :master:


Poti sa modifici umplutura dupa cum doresti (baza aluatului se poate pastra).

Ma bucur ca iti place. :hug: :pup: :flower:

P.S. Reteta pentru T.T. apartine Giallo Zafferano.
Ultima oară modificat 17/09/2013 01:23 de către antoniah, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 17/09/2013 01:21

mikirafaela scrie:Imi place tare mult cum arata tarta. Ma intorc sa citesc totul ca eu am sarit direct la poze! :blushing:

:flower: :hug: :pup:


Tarta a rezultat ca urmare a faptului ca am ramas cu aluat nefolosit... insa este un aluat bun care mie mi-a placut foarte mult.

Multumesc. :hug: :pup: :flower:

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 17/09/2013 01:28

crista scrie:Anto copiaza mesajele astea cu tarta intr-o reteta de sine statatoare ca se va pierde aiurea pe forum..

chiar daca e simpla nu conteaza .. este foarte frumoasa =D> =D> =D>


ce feluri de brinza ai folosit ??


Nu stiu care sunt ingredientele necesare pentru aluatul tartei (am folosit pentru tarta doar aluatul care mi-a ramas dupa T.T. :( ).

Daca imi amintesc bine cred ca am folosit telemea de oaie, telemea de vaca, grana padano...dar nu sunt sigura...

Iti multumesc. :hug: :pup: :flower:

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 17/09/2013 07:48

mersi mult
:flower:

Avatar utilizator
inna_tina
Bucatar
Mesaje: 1314
Membru din: 20/05/2013 12:19
Localitate: Genova, Italy

Mesajde inna_tina » 17/09/2013 03:27

Antonia, imi place de numai, reteta ta!!!! E superrrr :buuun: :buuun: :buuun: :buuun:

:hug: :hug: :pup: :pup:
Tina Chl

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 18/09/2013 02:16

crista scrie:mersi mult
:flower:


Crista, m-am mai gandit si peste zi dar nu sunt sigura 100% ce branzeturi am pus... :blushing:

:hug:

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 18/09/2013 02:18

inna_tina scrie:Antonia, imi place de numai, reteta ta!!!! E superrrr :buuun: :buuun: :buuun: :buuun:

:hug: :hug: :pup: :pup:



Iti multumesc Tina. Umplutura se poate modifica dupa preferinte. Cutiuta de aluat este draguta (”are trecere” la musafiri) si nu este deloc greu de pregatit. :hug:


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 33 vizitatori