Pagina 1 din 4

Snitele de pui

Scris: 12/12/2005 10:53
de Nally
Avem nevoie:

1 piept de pui
2 oua
2 lingurite de mustar dulce
Sare, piper, marar
Faina

Se taie pieptul de pui si se bate cu ciocanul de snitel. Se amesteca ouale cu cu mustarul sarea piperul, mararul . Se adauga faina cat sa iasa ca o smantana mai groasa! Se dau bucatile de pui prin faina si apoi prin compozitia pregatita si se prajesc in ulei incins pana prind o culoare aurie!

:)

Scris: 12/12/2005 10:57
de andrei
Si zici ca ies bune si cu mustar in compozitie ? N-am incercat niciodata.

Scris: 12/12/2005 11:00
de Nally
Ies foarte bune! Acum se poate pune si mustar iute sau dupa gustul fiecaruia! Eu il mai am si pe mandrul cel mic si nu gatesc prea codimentat! :wink:

Scris: 12/12/2005 11:06
de bertha
Nici eu n-am incercat cu mustar in compozitie. Eu le dau prin pesmet, apoi prin ou si iarasi prin pesmet. In oua pun delikat si piper. Se consuma mai multe oua dar sunt delicioase.
O sa incerc si cu mustar. :)

Scris: 12/12/2005 10:37
de ioanabr
Sunt delicioase cele cu pesmet. Mie imi plac mai mult decat cele cu ou si faina dar , sa va spun drept, cu mustar nu am incercat inca. Am sa va zpun dupa pe care le prefer :)

Scris: 19/12/2005 11:43
de dana
Si eu fac snitele tot cu pesmet..si am sa incerc sa pun si mustar, nu am facut niciodata..sper sa manace sotul meu, caci imediat isi da seama cand am schimbat cate ceva la mancare... :roll:

Scris: 20/12/2005 12:05
de miha1950
Si eu le fac tot cu faina, dar bat albusurile spuma, pun sare, un varf de cutit de praf de copt,galbenusurile si faina.Voi pune cu prima ocazie si mustar.Si daca tot a venit vorba de o intrebuintare mai putin obisnuita a mustarului: eu pun o lingurita si in mujdei: frec usturoiul presat cu sare, boia, mustar si picur ulei.Dupa ce a capatat consistenta unei maioneze pun apa minerala.

Scris: 20/12/2005 09:14
de Nally
Miha :pup: nu ma gandeam sa pun si in mujdei! Cu prima ocazie probez! Suntem innebuniti si dupa mancarurile care sunt servite cu mujdei! :)

Scris: 20/12/2005 09:19
de andrei
Si noi suntem cu mujdeiul. Din nefericire nu prea poti sa-l mananci in alta zi decat sambata ( ca sa se duca pana luni dimineata la munca :) ) sau seara. Oricum, e super sanatos si in orice-l folosesti , da un gust excelent.

Scris: 31/01/2006 04:15
de sibel
stiti cum fac eu snitele???? dupa ce le dau prin ou si faina, le trec si prin fulgi de porumb pe care i-am faramitat si iese totul super crocant....iar pe langa condimente mai pun si sos de soia si las carnea la frigider cateva ore.