Pagina 1 din 1

gem de struguri

Scris: 12/09/2009 11:25
de carla27carla
GEM DE STRUGURI


Ingrediente:

STRUGURI
ZAHAR
Preparare:

Alegi struguri HAMBURG ,ii speli ii lasi sa se scurga si apoi culegi boabele de pe ciorchine si le pui intr o cratita la fiert cu apa cat sa i acopere.Cand pocnesc(se crapa coaja),ii strecori apoi ii treci prin sita ca sa separi miezul de pielite si samburi.La 1 litru de pulpa de struguri,pui 500 gr de zahar si lasi sa fiarba pana se leaga.Incerci cateva picaturi pe farfurie.Cand se raceste nu trebuie sa curga.Pui gemul in borcane,pe care le capsezi sau le legi cu celofan pus in doua si le invelesti in prosoape.A doua zi le pui etichete pe care scrii denumirea produsului,apoi le pui in camara.

Scris: 12/09/2009 03:57
de melianda
E tare gustos gemul de struguri...la anul poate ma incumet sa il fac :)

Scris: 12/09/2009 08:24
de adry
N-am mancat niciodata dar m-ai facut curioasa!