Pagina 10 din 19

Scris: 04/04/2008 02:58
de Ioana
melianda scrie:Poate ma lamuriti si pe mine... :? chimenul e acela care se pune pe saratele?
stiu ce e ceva mic care se pune pe saratele si nu imi place gustul lui deloc :lol:
tina ce bine arata rulada ta...ai pus cumva reteta pe aici?


melianda, acela e de pe saratele :) mie-mi place, il pun la gulas si tocanite, dar il adaug sub forma de ceai, ca sa nu gasesca Radu semintele, nici lui nu-i place.

Scris: 04/04/2008 03:00
de TINA An
melianda scrie:Poate ma lamuriti si pe mine... :? chimenul e acela care se pune pe saratele?
stiu ce e ceva mic care se pune pe saratele si nu imi place gustul lui deloc :lol:
tina ce bine arata rulada ta...ai pus cumva reteta pe aici?



nu am pus reteta de la rulada dar e simpla..
-5 linguri zahar, 300ml apa si 2 linguri de cacao se pun la foc pt. cateva clocote, se ia de pe foc si se adauga 500gr biscuiti macinati ( asa scrie in reteta, dar mie mi-au intrat cam 350- 400 gr biscuiti ) se framanta cu mana unsa cu ulei si se intinde cu sucitorul uns cu ulei pe o folie
-200gr margarina rama la cub se freaca cu 5 linguri zahar pudra si 100 gr nuca de cocos, se intinde deasupra compozitiei cu biscuiti si se ruleaza, se lasa la rece

Mona, foarte buna mancarica ta de azi :flower:

Scris: 05/04/2008 12:55
de Ioana
aseara am gatit si eu cate ceva

- crochete de peste cu garlic pasta

- mancarica de fasole cu bere, smoked paprika si galuste de malai

- gazpacho verde

Scris: 05/04/2008 03:43
de melianda
Azi am gatit
ciorba de perisoare,
o mancare cu legume si pui pentru copii,
cotlet de porc tavalit in ierburi aromate cu cartofi la aburi.
Si azi am incercat sa fac french macaroons si nu mi-au iesit :cry: :cry:

Scris: 05/04/2008 04:02
de Ioana
cotlet de porc tavalit in ierburi aromate cu cartofi la aburi, ce bun trebuie sa fie :buuun:

vai dar ce s-au lasat macaroons, oare care o fi cauza?

Scris: 05/04/2008 05:00
de melianda
Habar nu am de ce s-au lasat :( si muschiuletul de porc a iesit bestial.
inainte sa il tavalesc prin ierburi l-am uns cu miere si mustar
si l-am facut in vas de lut :lol:

Scris: 05/04/2008 05:22
de Ioana
am si eu vas de lut nu l-am mai folosit de nu stiu cand, cred ca iesit foarte aromat si fraged in el

Scris: 05/04/2008 06:38
de melianda
Ioana scrie:am si eu vas de lut nu l-am mai folosit de nu stiu cand, cred ca iesit foarte aromat si fraged in el


tot ce faci in vasul de lut iese super gustos.

Scris: 05/04/2008 10:53
de DanuKa
ma bucur Meli ca iesit bun cotletul :wink:
eu am facut pui cu sos si niste macaroane langa .

Scris: 06/04/2008 01:11
de Ioana
aseara la cina am avut:

- guacamole cu chipsuri facute in casa din lipie si tortilla chips(cumparate)
- puiul cu bere, lamaie si rozmarin de la care am mai pus poze
- dutch Poffertjes(clatite olandeze)