Pagina 22 din 22

Scris: 19/11/2014 07:59
de crista
Pupi daca nu faci ketchup de sfecla poti sa le maninci cu ce vrei tu ca orice chiftea , gustul lor e normal, nu au condimente ciudate ca retetele indiene care te obliga la anumite garnituri, In reteta originala baiatul asta a facut aceste chiftele si le-a pus in chifla ( a facut el si chifla :-) ) impreuna cu ketchupul asta, cu maioneza fara oua cea din lapte ( am pus eu reteta mai demult), rondele de ceapa si de rosie, frunza de salata exact ca un hamburger normal doar ca toate aceste ingrediente inclusiv maioneza sunt fara colesterol
uite aici reteta (in italiana evident dar are si poze si video )
http://bello-buono-d.blogautore.repubbl ... -mc-marco/


Ieri am facut supa de rosii cu zdrente ( cu ou si faina ) reteta dictata la telefon de prietena mamei mele care a implinit in mai 95 ani :party: si traieste in Israel, cu siguranta sunt la fel ca zdrentele facute de mamele si bunicile voastre ca nu am intrat pe rc sa ma uit dar eu ma bucur sa am ceva de la ea.
la felul doi erau ultimele sarmale de post supravietuitoare


ps

azi fac prajitura cu mere de post a lui Pupi .. va las aici linkul ca poate va vine si voua cheful
http://www.reteteculinare.ro/forum/disc ... post-4251/

n-am asa multe mere dar cred ca mai adaug dac e nevoie niste gem de la tata ( de gutui cu nuci ) ... maaama deja imi imaginez ce buna o sa iasa :buuun:

Scris: 20/11/2014 06:55
de crista
subiect inchis


continuarea la ce am gatit azi ( 55)

http://www.reteteculinare.ro/forum/disc ... 61/#171193


rog moderatorii sa inchida acest subiect si sa il puna pe 55 in evidenta :flower:

Scris: 23/11/2014 12:55
de Danieluta
Astazi la prinz mi-am facut somon la cuptor cu garnitura de fasole verde sotata cu putin ulei de masline si usturoi si pentru seara am pregatit broccoletti (rapini)... :buuun:

Scris: 23/11/2014 09:11
de alejoe
Dany bun pranzul pozele zici ca sunt din revista , cat despre cina am avut aceelasi meniu :wink: :hug: :hug: :love: