Pagina 19 din 21

Scris: 07/05/2012 11:12
de tania_26
Paine si paste... pentru o saptamana :P :P

Scris: 07/05/2012 11:21
de Danieluta
Tania,ce paininca si paste apetisante ai pregatit... =D> =D> =D>

:flower: :flower: :flower:

Scris: 08/05/2012 08:47
de crista
paste cu pesto de bob ( adica marò din reteta deja publicata dar fara otet )

Scris: 08/05/2012 06:19
de tania_26
Danieluta scrie:Tania,ce paininca si paste apetisante ai pregatit... =D> =D> =D>

:flower: :flower: :flower:


Multumesc Dani! Painica e putin mai fara sare, nu stiam cata sa pun :blushing:, dar e buna si proaspata si acum. :D Am folosit faina alba si neagra, ma gandeam ca nu iasa nimic din ea pt ca am combinat dupa ureche :lol:

Scris: 08/05/2012 06:42
de Danieluta
Crista,... :buuun: :buuun: :buuun:

Tania,eu nu am facut niciodata paine in casa,dar am de gind sa incerc dupa ce ma intorc din vacanta :!: Am o reteta de ciabatta fara framintare si vreau s-o fac... :wink:

Scris: 08/05/2012 11:36
de Danieluta
Prinzul de astazi... :D

Scris: 09/05/2012 10:01
de crista
Sparanghel cu papara de oua ca la mine acasa

sparanghelul era unul subtirel, foarte fin si delicat in italiana se numeste asparagina su este un sparanghel salbatic Chiar daca va hotariti sa il pregatiti in alt mod ( merge ff bine in quiche , in omleta , in diverse tarte sarate ) nu trebuie fiert ci maxim oparit fix 30 secuinde in apa sarata clocotita

spalat, curatat : rupta partea de la baza, cea lemnoasa si apoi curatata partea inferioara a tijei cu cutitul de curatat cartofi sau chiar si asa ca pe morcovi numai cit sa luam o mica parte de la suprafata ... nu e obligatoriu insa, si pe cei ff subtiri nu e nevoie sa ii curatati

tavaliti prin putin ulei si pusi in tava cu cascaval ras deasupra la foc mediu pina se coc cit de cit cred ca vreo 10 minute i-am lasat eu.. nu trebuie sa fie ff moi, ci asa usor crocanti

papara de oua : oua batute cu lapte si copte in tigaia unsa cu putin ulei , amestecind cu lingura de lemn ( eu nu am amestecat prea des si se vede, pare omleta ..)

Scris: 09/05/2012 05:29
de adry
crista scrie:Sparanghel cu papara de oua ca la mine acasa

sparanghelul era unul subtirel, foarte fin si delicat in italiana se numeste asparagina

Mie doar asta salbatic imi place!!!Il fac asa ca tine, sau cu oua ochiuri, peste care arunc asa o lingura de unt topit si mult parmigiano!!!
Ce pofta mi-ai facut!! In fiecare primavara cumpar sparanghel cam de doua, trei ori!! Anul asta inca n-am vazut la piaza!!

Scris: 09/05/2012 10:51
de Danieluta
Nu va mai plictisesc cu poze de la dieta,deoarece saptamina asta este aceeasi mincare ca saptamina trecuta :!:

Un lucru este cert,si anume,ca NU mai vreau sa vad/maninc spanac EVER... :mrgreen:
...si nici oua pentru o perioada... :?

Astazi la prinz aveam doua oua fierte si un iaurt alb(fat free),dar am optat doar pentru iaurt... :peace:

Duminica termin dieta!!!...si Luni dimineata ma cintaresc... :rugaciune:

Scris: 09/05/2012 10:59
de d_dana_a
Te sustin :hug: :pup: :flower: in cura...felicitari =D> =D> =D>
Sa ne ti la curent cu greutatea :hug: :pup: :flower: