Salutare! Eu sunt o olteanca maritata cu un ardelean deosebit si locuiesc acum in Cluj:). Avem o minunatie de baiat cuminte Matei ,care are 8 luni fara 5 zile. Am intrat pe acest site cu cateva luni in urma,cautam ceva reteta,am fost cucerita de voi...si am ramas:)
Epurasha,as vrea sa facem schimb de retete culinare la rubrica 'Bucataria mamicilor'. Astept acolo pe oricine are de impartasit impresii despre micutii nostri si cat mai multe retete. Va pup si.....La cat mai multe retete! "CHRISTMAS TREE"
Hai sa ne cunoastem intre noi (8)
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
bine v-am gasit! sunt o bunicuta de 60 de ani dar ma tin bine inca
imi place sa gatesc , mai ales dulciuri, am 3 fete, cea mare are o fata, cea mijlocie 2 fete si cea mica o fata.DEci, multe femei in familie
sint de parere ca omul cat traieste invata asa ca sunt aici ca sa mai invat cate ceva si desi am o varsta m-am decis ca pensionarea sa fie o poarta spre lucruri noi si nu un sfarsit de drum.
Am de gand sa invat de toate, mai ales sa ma pun la punct cu calculatorul, aici ma ajuta fiica mea mijlocie
pun si eu o poza cu o nepoata

sint de parere ca omul cat traieste invata asa ca sunt aici ca sa mai invat cate ceva si desi am o varsta m-am decis ca pensionarea sa fie o poarta spre lucruri noi si nu un sfarsit de drum.

- Fişiere ataşate
-
- 2869392770102956942GZMRsz_ph.jpg (37.56 KiB) Vizualizat de 1494 ori
-
- Bucatar in devenire
Bine ati venit fetelor!
Zarana, ce dulcica e micuta! Sa fie sanatoasa!
Zarana, ce dulcica e micuta! Sa fie sanatoasa!
- Fişiere ataşate
-
- Mille-merveilles450_ProdId_827.jpg (51.88 KiB) Vizualizat de 1474 ori
Life is like a box of chocolate, you never know what you are gonna get!
http://www.cuisineetplaisir.wordpress.com
http://www.cuisineetplaisir.wordpress.com
Înapoi la “Mesaj de bun venit”