Buna dimineata binecuvintata de Duminica

!
Yafa, iar m-ai trimis in
"lumea basmelor" gastronomice (dar nu numai!!!...) a Blog-ului tau minunat! In care "imi fac veacul" tot mereu in ultimul timp, cand sint serile prea epuizata fizic sau psyhik, sau ambele...
https://cuisineetplaisir.wordpress.com/
De la aceste apetisante si ciocolatoase brownies mi-a lipsit (un pic

) "povestioara"

!?
Dar oare au nevoie Brownies de cuvinte....
Miki, am vazut cu coada ochiului ca esti si tu deja "in ether", dar cu incetineala mea de scris in Ro, sigur ai sa mi-o iei inainte cu salutul Duminical de rigoare
Sper ca te-ai mai refacut dupa maratonul din WE-ul trecut; acum te pui pe huzureala si pauza gastronomica pina la Florii!
Ieri n-am mai reusit sa intru! Am robotit pina dupa miezul noptii (dar si dupa "somn de frumusete" la prinz

) si la urma am adormit pe RC, asteptind sa-mi descarce W pozele

! Azi continui, in seara asta trebuie sa am valizele gata de "inchis", caci saptamina care vine va fi "plina ochi" la serviciu + ultimile treburi
pre-vacanta de acasa; vineri lucram pina la prinz si dupa-amiaza o luam din loc...

.
La noi vreme senina, dar cu vint aprig si rece din est, mi-a uscat ieri 4 rinduri de rufe, de-am reusit sa si calc, ce era de calcat. Deci Soare, dar "cu dintisori de primavara"

!
Gata, inchei aici, ca trebuie "sa ma scap la treaba" (
Ciao Nico, pe unde umbli, pune si tu, daca ai timp si poti, ceva poze cu Adria in Martie

).
Va doresc o Duminica de primavara minunata in continuare (ati observat ce mult a crescut ziua?!

)