Pagina 1 din 1

Sef magazin Trai Strasnic Bucuresti

Scris: 05/10/2011 02:10
de ralucaveggie
In curand vom deschide Trai Strasnic - magazinul destinat vegetarienilor si persoanelor care isi doresc sa manance sanatos. Pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru in a gasi un sef de magazin. Persoana pe care o cautam ar trebui sa aiba experienta in retailul alimentar si sa fie interesata de un stil de viata sanatos. Printre cele mai importante responsabilitati se numara comunicarea directa cu clientii si oferirea de informatii despre produsele comercializate. Va coordona echipa de vanzari si va monitoriza stocurile pentru a asigura buna aprovizionare cu produse. Cunostinte de operare PC sunt o cerinta eliminatorie: persoana respectiva trebuie sa stie sa lucreze in Excel, Word si email pentru a asigura o buna comunicare cu managementul. Daca sunteti interesati, sau cunoasteti pe cineva potrivit pentru job, va rog sa trimiteti CV-ul pe adresa daniela . chirascu @ veggie.ro.

Multumim!

Re: Sef magazin Trai Strasnic Bucuresti

Scris: 18/10/2011 10:58
de mb_mihaela
ralucaveggie scrie:In curand vom deschide Trai Strasnic - magazinul destinat vegetarienilor si persoanelor care isi doresc sa manance sanatos. Pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru in a gasi un sef de magazin. Persoana pe care o cautam ar trebui sa aiba experienta in retailul alimentar si sa fie interesata de un stil de viata sanatos. Printre cele mai importante responsabilitati se numara comunicarea directa cu clientii si oferirea de informatii despre produsele comercializate. Va coordona echipa de vanzari si va monitoriza stocurile pentru a asigura buna aprovizionare cu produse. Cunostinte de operare PC sunt o cerinta eliminatorie: persoana respectiva trebuie sa stie sa lucreze in Excel, Word si email pentru a asigura o buna comunicare cu managementul. Daca sunteti interesati, sau cunoasteti pe cineva potrivit pentru job, va rog sa trimiteti CV-ul pe adresa daniela . chirascu @ veggie.ro.

Multumim!

sef magazin

Scris: 18/10/2011 11:05
de mb_mihaela
Buna ziua incerc sa va contactez dar nu pot,am incercat sa va trimit CV-ul meu dar nu am reusit ,primesc mesaj cum ca adresa dvs. de e-mail nu este corecta .Cred ca ar trebui sa cititi si CV-ul meu deoarece fara sa ma laud am pregatirea necesara.Cum vi-l pot trimite?
Cu stima Mihaela Badea