Pagina 1 din 1

Pui la Cuptor

Scris: 10/08/2005 11:16
de dragos
Ingrediente pentru reteta de Pui la Cuptor:
1 buc. pui fara pene (chel) eventual fara cap
unt
5 cartofi mari
2 cepe
sare
piper

Se spala puiul se condimenteaza si se impacheteaza in folie de aluminiu unsa in prealabil cu unt. Cartofii curatati se taie in bucati mari si se aseaza intr-o tava in jurul puiului, impreuna cu ceapa curatata.

Se adauga o cana de apa, putin ulei si sare si se da la cuptor. Se lasa aproximativ 45 min. la foc mediu, dupa care se verifica puiul intepandu-l cu o scobitoare. Daca scobitoarea intra usor se desface aluminiul deasupra si se inteapa aluminiul in partea de jos ca sa curga untul, si se da din nou la cuptor la foc iute pana se rumeneste putin.

POFTA BUNA!!!! hi hi hi

Scris: 10/08/2005 11:19
de dragos
Si pozele:

Scris: 10/08/2005 11:21
de dragos
si in final puiul copt :wink:

Scris: 10/08/2005 11:28
de andrei
Arata super bine, ar merita sa fie reteta saptamanii :)

Scris: 10/08/2005 11:43
de adi
Da. Mai ales daca-l trimite la noi sa-l papam tot :D :lol:

Scris: 27/08/2005 12:34
de Alinuta
Ei cred ca mai bine ii spuneati Reteta de Lebada prinsa la furat cartofi :) Dar din pacate cred ca poza cu puiul chel o cam dadea de gol. Am sa o fac si eu acasa azi da nu stiu daca am sa reusesc sa construiesc lebada :)) Oare se gasesc gata facute in comert numai sa pui puiul in ea :wink:

Scris: 29/08/2005 09:05
de andrei
Puiul e cam "chel " si cam micut totusi :) Iar partea cu lebada e chiar artistica :)
Se gaseste in comert suficient staniol ca sa poti incerca de cate ori vrei.

Scris: 11/11/2005 10:37
de bertha
Am pregatit si eu puiul la cuptor, ba chiar de 2 ori. Ca sa fiu sincera, am folosit pulpe, pe care le-am "imbracat" individual in folie de aluminiu.
Concluzia: carnea nu mi s-a parut a fi mult mai buna decat cea pregatita individual, dar cartofii sunt absolut deliciosi. Nu ne-au ajuns deloc, mai mult ne-am intaratat, chit ca a 2-a oara am marit considerabil portia. :lol:

Scris: 12/11/2005 12:00
de dragos
:D Sincer, si noi am repetat reteta, cu muuuuult mai multi cartofi!