Pagina 4 din 6

Scris: 07/04/2006 08:06
de roxanavmv
si asta e produsul final...

Scris: 07/04/2006 08:08
de roxanavmv
trebuie sa o culc si eu pe mandra mea, dar revin in jumatate de ora. Daca as fi mai aproape, v-as trimite si voua.

Scris: 07/04/2006 08:29
de beius47
si eu vreau o bucatica :D

Scris: 07/04/2006 08:32
de roxanavmv
cu cea mai mare placere. ce mi-ar place sa ne intalnim la o vorba, o cafea si o bucatica din tot ce am vazut eu pana acum pe site-ul asta... Mi-e asa de dor de acasa...

Scris: 07/04/2006 08:34
de angelique
deci pt. o portie normala de placinta ii nevoie de jumatate pachet de 450 g ,adica 225 g foi placinta?
sa vad acum unde le gasesc si mai ales daca mai am noroc sa gasesc branza de vaci

Scris: 07/04/2006 08:40
de roxanavmv
eu atata folosesc. 225 gr. Eu numar foile si le impart in jumatate. Acum vezi si tu cand faci prima data, daca ti se pare prea fainoasa, pui mai putine, sau daca vrei mai multe... in caz ca vrei sa o faci a doua oara.

Scris: 07/04/2006 08:50
de angelique
multumesc roxana.

Scris: 07/04/2006 10:42
de Ioana
roxana, daca ai timp deschide si un subiect cu sufleuri sarate.

Scris: 07/04/2006 11:29
de roxanavmv
Ioana, vezi ca l-am scris in sufleuri-aperitive, pt. ca deja am deviat de la subiectul original aici. De fapt mi-a venit ideea sa va spun de reteta asta dupa ce am citi meniul tau pt. revelion si m-a coplesit. ca sa nu vorbesc de poza cu cozonacul.
Sa stii ca o sa incerc si eu reteta de Pasti. Daca ai ceva idei de aperitive mai speciale, raspunde-mi si mie pe pagina cealalta.

Scris: 08/04/2006 04:12
de angelique
am facut si azi sufleul cu mere si ca si data trecuta s-a terminat repede-repede....inca odata multumesc beius