Pagina 1 din 1

Pui cu smantana

Scris: 09/11/2005 01:25
de dragos
Ingrediente:
carne de pui (eu am pus 3 pulpe, deci ingredientele sunt pt atata carne)
8 cepe (mijlocii)
400 g smantana


Carnea de pui se fierbe foarte bine (cam o ora), dupa care se adauga ceapa taiata feliutze si untita. Se mai lasa sa fiarba cam jumatate de ora, pana cand apa ramasa in oala nu mai acopera carnea de tot. Se adauga smantana si sare dupa gust si.... in vreo 15 minute e gata (ideea e sa fie foarte moale ceapa si smantana sa se ingroase putin).

Pofta buna !!!
hi hi hi

Reteta de pui excelenta

Scris: 10/11/2005 02:33
de adi
Arata foarte bine si de abia astept sa fac si eu :) Data asta poate incerc si fara Claudia sa gatesc un pui ;)

Scris: 11/11/2005 11:34
de dragos
Ideea e ca e mai bun decat arata, si iese super(garantat!!) daca-l lasi la fiert cat am lasat eu, desi pare putin cam mult. Oricum, este o regula veche care zice ca daca faci mancare dupa reteta cuiva, esti obligat sa prezinti probe spre gustare propritarului retetei( altfel se lasa cu vreo enshpe mii de ani de ghinion in bucatarie!!!!!!!!!!!)!!!! :wink:

Scris: 11/11/2005 11:57
de bertha
Dragos, la cate retete delicioase ai prezentat, daca ai lua numai de 2-3 ori de la fiecare dintre noi, n-ai mai gati o luna si s-ar strica si o mare parte din bunatati! :lol:

Scris: 12/11/2005 11:57
de dragos
Ma tem ca va trebui sa ne facem un sediu, adik un loc unde fiecare sa prezinte ce gateste, respectiv retetele cu care vine pe forum, si pe cele pe care le-a luat de aici, si toti ceilalti sa fie degustatori. Ar mai ramane problema cu distantele, avand in vedere ca nu suntem toti din acelasi oras, dar mai avem timp sa ne gandim cum rezolvam si asta.
:wink: