Pagina 1 din 1

Salau cu Maioneza

Scris: 09/11/2005 01:14
de dragos
Se pun la fiert morcovi, radacini de patrunjel, ceapa, cartofi, sare si cateva boabe de piper. Dupa ce au fiert bine legumele, se pune si pestele, care se lasa inca 3-4 minute dupa ce apa da in clocot, dupa care se scoate. Se lasa sa se raceasca putin si se dezoseaza. Se aseaza pe o farfurie mai mare sau un platou, intai jumatate de peste (sau 2 jumatati, daca aveti 2 pesti), se acopera cu putina maioneza iar deasupra se pune si restul de peste.

Maioneza trebuie sa fie light. Daca o faceti acasa, adaugati suc de lamaie. Se orneaza cu morcovii si radacinile de patrunjel taiate marunt. Daca vreti sa faceti salata din peste cu maioneza, taiati pestele marunt, amestecati cu morcovii, cartofii si radacinile de patrunjel, de asemeni taiate, si cu maioneza.

Pofta buna.
hi hi hi

Salau in maioneza

Scris: 09/11/2005 01:18
de dragos
Si salaul adormit in maioneza :)

Scris: 09/11/2005 01:51
de Nally
Arata SUBERB!!!! Si gustul cred ca e pe masura! :)

Ce mai, o reteta de salau de iti lasa gura apa

Scris: 10/11/2005 02:38
de adi
Ce sa mai zic pare incredibila - cel putin cand vad salau asa de mare aburind :D Lasa ca dupa ce da Ali examenul o conving eu pe Cla sa dam macar odata pe saptamana pe la voi.

Bineinteles noi aducem vinul :lol:

Scris: 10/11/2005 10:34
de andrei
Asa imi vine sa dau de pamant cu gogosarii si varza mea cand vad astea....:D

Scris: 11/11/2005 11:29
de dragos
Adi, numai ca trebuie sa anuntati din vreme, ca sa stim de care fel sa ne apucam mai intai si mai intai! :wink: