Pagina 1 din 1

Coltunasi cu carne

Scris: 22/10/2005 03:27
de dragos
Am inceput intr-o zi sa fac coltzunashi (asa cum ii stie toata lumea, cu branza), numai ca o parte i-am "modificat" putzin.

Asa, ca idee, pentru aluat se pun cam cinci pumni mari de faina, 1 ou (sau 2 mai mici) si apa cat cuprinde. Se intind doua foi, care se taie in patrate mari. Pe fiecare se pune cam cat o nuca mica de branza sarata, rasa si amestecata cu ou in prealabil, se lipesc marginile si se pun in apa clocotita la fiert pentru aprox jumatate de ora la foc mediu. O parte, insa, eu i-am umplut cu carne tocata (amestec de vita si porc), untita si condimentata cu sare si piper, si i-am fiert la fel.

Apoi, am pus intr-un vas yena randuri alternative de coltzunashi, carne untia si suc de rosii (condimentat si asta cu sare si piper), dupa care am dat tot la cuptor pt aprox o ora. Ideea e sa nu fie lasati pana se usuca de tot. In total, au fost cam 500 g de carne tocata. Cam asta-i tot.
Hi hi hi

Si ultimile poze la coltunasi

Scris: 22/10/2005 03:29
de dragos
Si ultimile poze la coltunasi.

Scris: 24/10/2005 12:42
de Sonia
Imi este foame! Arata prea bine! :( :( :(

Scris: 25/10/2005 01:17
de Anya
e beton reteta ta.daca mai ai ceva interesant te rog mai trimite :P