Pagina 1 din 1

Friptura cu sos

Scris: 12/10/2005 03:56
de dragos
Ingrediente:
4 copanele
4 rosii
8 ardei grasi
2 cepe mari
suc de rosii

Copanelele se spala, se condimenteaza si se prajesc in ulei (se pot tine inainte in vin alb cu sare si piper dar trebuie scurse foarte bine inainte de prajire).
Ceapa se taie cubulete si se unteste. Se adauga 2 linguri mari de pasta de tomate cu putina apa sau o cana de suc de rosii, rosiile taiate marunt si ardeii copti si curatati in prealabil. Se sareaza dupa gust...

hi hi hi

Scris: 13/10/2005 08:45
de andrei
Vai de mine cum arata pulpele alea.... Iti vine sa le mananci si cu ochii..Eu as pune si putin usturoi la sosul ala sau dupa, in farfurie... :)

Scris: 02/06/2006 11:42
de naknik
Pe langa usturoi, eu as pune si niste patrunjel verde, tocat marunt.
Si as servi acest fel de mancare cu o mamaliguta calda.
Mmmmmmmm

Scris: 02/06/2006 02:31
de zuli
Dragos cum e sosul ca arata tare bine :buuun:
cind se mai ieftinesc ardeii o sa fac si eu :buuun: :buuun: :buuun:

Scris: 02/06/2006 03:06
de crista
Da nahnik si eu tot cu mamaliga as minca...
Dragos sunt bestiale pulpele asa rumenite .... :buuun: :buuun:
Eu n.as pune ceapa ( dar asta pt ca noi nu mincam ) si as pune 1-2 catei de usturoi intregi , necuratati in sos sa fiarba iar la sfirsit i-as arunca.. dupa ce au lasat tot gustul...

Scris: 05/06/2006 08:11
de roxanavmv
am facut si eu un fel de kitch-copie a retetei lui dragos ca aveam niste piept de pui, si l-am pus la ceaun cu rosii si usturoi. Si pentru ca am mai facut inainte cu pulpe, pot spune ca nu e iese chiar la fel. E buna, dar pieptul e mai uscat, pulpele sunt mult mai fragede. Si dupa cum am mai spus prin alte sapte locuri, eu nu am pus ardei ca nu imi plac decat in ciorbe si anumite alte retete, dar sosul e la fel de bun si asa mai simplu. Si l-am mancat cu orez chinezesc. orez chinezesc