Pagina 1 din 1

Pilaf cu ciuperci

Scris: 03/10/2005 12:51
de dragos
Ingrediente:
300 g orez
5 cepe
1 morcov
1 ardei gras
ciuperci (de preferinta hribi, desi merge cam orice soi)


Ciupercile se curata, se spala bine si se oparesc, apoi se pun intr-o tigaie cu doua cepe mari, taiate pestisori, apa sa le acopere si putin ulei. se fierb la foc mic pana scade toata apa, apoi se adauga ulei,daca este nevoie si se prajesc (tot la foc mic) aprox 20 de minute. Se sareaza dupa gust.
3 cepe taiate cubuletze se calesc in putin ulei, apoi se adauga morcovul si ardeiul gras,taiate cubuletze. Se toarna deasupra cam un litru de apa si orezul. Se lasa pe foc pana orezul este bine fiert. Se sareaza dupa gust si se mananca impreuna cu ciupercile prajite.
Hi hi hi

Ultimile poze

Scris: 03/10/2005 12:54
de dragos
Si ultimile poze pentru reteta de pilaf cu ciuperci

Scris: 04/10/2005 01:56
de Nally
Arata super apetisant!!! Am sa fac si eu ... zici ca e cu carne nu alta!!! yammmyyy :)

Scris: 04/10/2005 09:20
de ioanabr
Cel putin bucata de jos de la ultima imagine juri ca-i pulpa de porc prajita in tigaie :)