Pagina 1 din 1

Friptura de porc si carnati cu vin alb

Scris: 31/12/2014 02:07
de carla27carla
Ingrediente:
1 kg pulpa de porc
1 carnat de porc facut in casa
1 plic condimente pentru porc
4 foi de dafin
4 catei de usturoi
100 ml vin alb de casa
Preparare:
Se taie pulpa de porc bucati ,la fel si carnatul.Se curata usturoiul.
Intr-o tava se aseaza pulpa de porc si bucati de carnat ,se condimenteaza cu condiment se pun foile de dafin ,usturoiul tocat feliute subtiri ,se pune o cana cu apa ,se acopera cu folie de aluminiu si apoi se da la cuptor pentru 1 ora.Dupa ce a trecut o ora se scoate tava din cuptor ,se ia folia jos si se pune vinul alb peste carne ,apoi se da la cuptor inca vreo 30 de minute sa se rumeneasca carnea.Din cand in cand se mai stropeste carnea cu sosul din tava.Cand este gata ,se serveste calda .[/b]

Scris: 31/12/2014 04:23
de alejoe
Yammy Yammy ce bunnn =D> =D> =D> succes la concurs :hug:

Multumesc

Scris: 01/01/2015 09:53
de carla27carla
Multumesc mult!