Pagina 4 din 4

Scris: 15/09/2013 10:12
de crista
Anto copiaza mesajele astea cu tarta intr-o reteta de sine statatoare ca se va pierde aiurea pe forum..

chiar daca e simpla nu conteaza .. este foarte frumoasa =D> =D> =D>


ce feluri de brinza ai folosit ??

Scris: 17/09/2013 01:14
de antoniah
Danieluta scrie:Antonia... :master: :master: :master: =D> =D> =D> :flower: :flower: :flower:

:hug: :pup: :hug:


Dani draga mea, iti multumesc. A fost o tarta pregatita cu aluatul ramas... Imi amintesc ca din lipsa de timp nu am mai reusit sa fac nimic in ziua aceea cu restul de aluat. L-am pus la frigider si a doua zi a rezultat tarta aceasta... :)

:hug: :pup: :flower:

Scris: 17/09/2013 01:17
de antoniah
alejoe scrie:ANTONIA o bunatate :master: :master: :master:


Poti sa modifici umplutura dupa cum doresti (baza aluatului se poate pastra).

Ma bucur ca iti place. :hug: :pup: :flower:

P.S. Reteta pentru T.T. apartine Giallo Zafferano.

Scris: 17/09/2013 01:21
de antoniah
mikirafaela scrie:Imi place tare mult cum arata tarta. Ma intorc sa citesc totul ca eu am sarit direct la poze! :blushing:

:flower: :hug: :pup:


Tarta a rezultat ca urmare a faptului ca am ramas cu aluat nefolosit... insa este un aluat bun care mie mi-a placut foarte mult.

Multumesc. :hug: :pup: :flower:

Scris: 17/09/2013 01:28
de antoniah
crista scrie:Anto copiaza mesajele astea cu tarta intr-o reteta de sine statatoare ca se va pierde aiurea pe forum..

chiar daca e simpla nu conteaza .. este foarte frumoasa =D> =D> =D>


ce feluri de brinza ai folosit ??


Nu stiu care sunt ingredientele necesare pentru aluatul tartei (am folosit pentru tarta doar aluatul care mi-a ramas dupa T.T. :( ).

Daca imi amintesc bine cred ca am folosit telemea de oaie, telemea de vaca, grana padano...dar nu sunt sigura...

Iti multumesc. :hug: :pup: :flower:

Scris: 17/09/2013 07:48
de crista
mersi mult
:flower:

Scris: 17/09/2013 03:27
de inna_tina
Antonia, imi place de numai, reteta ta!!!! E superrrr :buuun: :buuun: :buuun: :buuun:

:hug: :hug: :pup: :pup:

Scris: 18/09/2013 02:16
de antoniah
crista scrie:mersi mult
:flower:


Crista, m-am mai gandit si peste zi dar nu sunt sigura 100% ce branzeturi am pus... :blushing:

:hug:

Scris: 18/09/2013 02:18
de antoniah
inna_tina scrie:Antonia, imi place de numai, reteta ta!!!! E superrrr :buuun: :buuun: :buuun: :buuun:

:hug: :hug: :pup: :pup:



Iti multumesc Tina. Umplutura se poate modifica dupa preferinte. Cutiuta de aluat este draguta (”are trecere” la musafiri) si nu este deloc greu de pregatit. :hug: