Pagina 3 din 4

Scris: 24/02/2013 09:04
de antoniah
cla scrie:Vorba lui Pupi, "o minunatie". Nu contenesc sa ma uimeasca postarile tale.

=D> =D> =D>
:flower: :flower: :flower:


Mi-a placut ideea unei ”cutiute” din aluat. :) Iti multumesc pentru apreciere! :hug: :pup: :flower:

Scris: 24/02/2013 09:07
de antoniah
crista scrie:Antonia nota 10 cu felicitari !! :flower: =D> =D> =D> =D> =D>


Imi place capacul mult de tot , este atit de primavaratic Se potriveste la mare fix cu umplutura. =D>


1. Mi-a fost dor de tine. :hug:
2. Ma bucur mult sa stiu ca ti-a placut. :master:
3. Capacul se asorteaza dupa preferinta oricarui sezon. :wink:

Te pup si iti multumesc pentru tot. :hug: :pup: :flower:

Scris: 24/02/2013 09:10
de antoniah
alejoe scrie:antonia nu am cuvinte .....felicitari cu f mare esti minunata =D> =D> =D> :master: :master:


Iti multumesc mult Claudia. Te pup. :hug: :pup: :flower:

Scris: 24/02/2013 09:13
de antoniah
beccas scrie:Antonia draga ma lasi fara cuvinte. Ai toata admiratia si complimentele mele. Imi place asa de mult rezultatul. Arata demential. Sper sa imi fac intr-o zi curaj sa recreez aceasta reteta. Felicitari =D> :master: :hug:


Aluatul este foarte bun (mie mi-a placut in mod deosebit). Umplutura o poti realiza dupa preferintele tale. Daca ai musafiri, este o surpriza placuta la masa. :) Tu esti deosebit de priceputa si sunt sigura ca ai sa reusesti sa faci tot ceea ce iti propui!

Te pup si iti multumesc. :hug: :pup: :flower:

Scris: 25/02/2013 10:48
de lucia_bp
Impecabil :master: :master: :master:

Felicitari =D> =D> =D> :flower: :flower: :flower:

:hug: :hug: :hug:

Scris: 25/02/2013 09:37
de antoniah
lucia_bp scrie:Impecabil :master: :master: :master:

Felicitari =D> =D> =D> :flower: :flower: :flower:

:hug: :hug: :hug:


Iti multumesc Lucia, ma bucur sa stiu ca iti place! Te pup. :hug: :pup: :flower:

Scris: 14/09/2013 04:31
de antoniah
Astazi, facand putina ordine printre fotografiile din PC am gasit cateva pe care le datoram acestei postari si imi cer scuze pentru intarzierea cu care le postez. Am uitat, am amanat... ideea este ca nu am reusit sa ma tin de promisiune pana astazi... :blushing:

Asadar din portia de aluat ce mi-a ramas, am pregatit o tarta putin mai mica decat cea clasica (am pastrat aluatul la frigider pana a doua zi si am pregatit din el o tarta sarata cu diametrul de 22 cm).
A fost o tarta simpla cu sunca si 3 feluri de branza care insa s-a dovedit a fi foarte gustoasa.

Scris: 14/09/2013 06:05
de Danieluta
Antonia... :master: :master: :master: =D> =D> =D> :flower: :flower: :flower:

:hug: :pup: :hug:

Scris: 14/09/2013 06:44
de alejoe
ANTONIA o bunatate :master: :master: :master:

Scris: 14/09/2013 07:33
de mikirafaela
Imi place tare mult cum arata tarta. Ma intorc sa citesc totul ca eu am sarit direct la poze! :blushing:

:flower: :hug: :pup: