Fursecuri fragede cu nuca si glazura de ciocolata.

Esti ahtiata dupa dulciuri? Cunosti retete de prajituri, inghetate, torturi, dulciuri care iti pun in pericol greutatea dar care merita sa-ti asumi riscul a doua – trei kilograme in plus pentru a le manca? Aceasta sectiune este rezervata pentru retete de Dulciuri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

chris4
Incepator
Mesaje: 1
Membru din: 20/12/2007 03:02
Localitate: Suedia Polul Nord

Mesajde chris4 » 20/12/2007 03:07

Foarte bune.

Cristi

stefanuta
Bucatar in devenire
Mesaje: 327
Membru din: 25/04/2007 04:10
Localitate: MILANO

Mesajde stefanuta » 20/12/2007 04:43

Imi plac mult fursecurile tale :buuun: :buuun: sa trecut in lista de prajituri pt craciun

Avatar utilizator
nicoleta64
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 5421
Membru din: 31/10/2006 07:16
Localitate: Italia
Contact:

Mesajde nicoleta64 » 20/12/2007 11:44

Lory,Stefanuta, adevarul ca tot farmecul la ele este glazura...fara ea nu prea aratau cine stie ce. Astept sa-mi spuneti daca va place ca gust.
Cele cu dulceata a doua zi sau mai inmuiat iar cele cu crema de alune au ramas putin crocante, cum erau la inceput.
:hug: :flower:

Nico, harnicuta :hug: tare aspectuase sunt. Nu zic nimic de :buuun: :buuun:

Maria, cred ca noi toate in perioada asta, vrem...nu vrem, devenim harnicute. :wink: :hug:

vero
Bucatar
Mesaje: 890
Membru din: 26/10/2007 05:22
Contact:

Mesajde vero » 21/12/2007 02:53

Foarte bune! Bravo! :flower:

Avatar utilizator
adi
RC Admin
RC Admin
Mesaje: 6026
Membru din: 23/06/2005 04:27
Localitate: Iasi
Contact:

Mesajde adi » 22/12/2007 10:17

=D> =D> =D> =D> =D> Arata super si par foarte gustoase ;) :buuun:

Avatar utilizator
beius47
Bucatar in devenire
Mesaje: 517
Membru din: 18/03/2006 07:46
Localitate: franta

Mesajde beius47 » 22/12/2007 01:16

au iesit foarte faine fursecurile :flower: sa vad daca am timp sa fac si eu, reteta imi place mai ales fiind cu nuca...
nadia

Avatar utilizator
elena.elena
Bucatar Sef
Mesaje: 1783
Membru din: 26/09/2007 10:15
Localitate: Montreal, Canada

Mesajde elena.elena » 22/12/2007 03:53

Cred ca e acelasi aluat ca si la islere , doar ca sunt taiate cu forme. Si eu am lipit islerele cu nutella :lol: (de lene) mai trebuia o glazura si gata! :flower:

Avatar utilizator
melianda
Bucatar de elita
Mesaje: 2659
Membru din: 14/11/2007 02:53
Localitate: Timisoara

Mesajde melianda » 22/12/2007 03:57

eu luni voi face aceste fursecuri pentru Craciun.
abia astept :)

Avatar utilizator
nicoleta64
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 5421
Membru din: 31/10/2006 07:16
Localitate: Italia
Contact:

Mesajde nicoleta64 » 22/12/2007 11:24

Ma bucur ca v-au placut fursecurile. :pup:

Avatar utilizator
nicoleta64
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 5421
Membru din: 31/10/2006 07:16
Localitate: Italia
Contact:

Mesajde nicoleta64 » 22/12/2007 11:30

elena.elena scrie:Cred ca e acelasi aluat ca si la islere , doar ca sunt taiate cu forme. Si eu am lipit islerele cu nutella :lol: (de lene) mai trebuia o glazura si gata! :flower:

In cartea de bucate de unde am luat aceasta reteta de fursecuri, era si reteta de islere, intradevar sunt facute tot din unt ,faina, zahar ,nuci...se taie rotunde si se umplu cu crema de tort , apoi pe margine se tavalesc prin nuca macinata.


Înapoi la “Retete Ilustrate - Dulciuri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 13 vizitatori