Ingrediente;
- 9 lingurite de ness dizolvate in 350 ml apa
- 250 ml baileys
- 400 g piscoturi
- 2 oua mari
- 75 g zahar
- 500 g mascarpoe
- 2 linguri cacao
Preparare :
Nessul se amesteca cu apa calduta si 175 baileys si se da deoparte .
Se pun intr-un vas galbenusurile care se bat bine cu zaharul pana se albesc dupa care se pune 75 ml baileys si mascarponele . Separat se bate 1 albus spuma si se amesteca cu crema amestecand delicat .
Se inmoaie in cafea piscoturile se face un strat peste care se pune crema si iar un strat de piscoturi insiropate in cafea si iar crema pana la terminarea ingredinentelor .Se acopera cu folie alimentara si se da la rece mai bine de pe o zi pe alta .
In momentul servirii se presara cu cacao .
DELICIOSSSS
Irish cream tiramisu
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
Irish cream tiramisu
- Fişiere ataşate
-
- 20150227_174741.jpg (44.02 KiB) Vizualizat de 4958 ori
-
- 20150227_174753.jpg (53.19 KiB) Vizualizat de 4958 ori
claudia
- nicoleta64
- Bucatar de talie internationala
- Mesaje: 5421
- Membru din: 31/10/2006 07:16
- Localitate: Italia
- Contact:
Ce bunatate de prajitura, chiar si eu trebuie sa ma inscriu la lista si sa o fac.






Life is like a box of chocolate, you never know what you are gonna get!
http://www.cuisineetplaisir.wordpress.com
http://www.cuisineetplaisir.wordpress.com
- mikirafaela
- Bucatar de elita
- Mesaje: 2795
- Membru din: 19/01/2013 05:58
Da, si eu am comentat la reteta care avea si sectiune! http://www.reteteculinare.ro/forum/disc ... 20tiramisu
O mare nebunie cu noua moda de publicare a retetelor! Si se pare ca numai userii vechi o au!
O mare nebunie cu noua moda de publicare a retetelor! Si se pare ca numai userii vechi o au!
MIKI
Înapoi la “Retete Ilustrate - Dulciuri”
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 35 vizitatori