Pagina 1 din 1

Prajitura cu foi

Scris: 08/02/2014 03:32
de badica
Reteta se numeste:Prajitura cu foi ..
Ingrediente:Pentru foi:un ou;9 linguri mari de ulei;9 linguri mari de zahar;14 linguri mari de lapte;1 pachetel praf de copt.Se framanta toate ingredientele in ordinea de mai sus si se pune faina pana ce aluatul se leaga(cat cuprinde),se imparte in trei,si se intind pe fundul unei tavi(una apoi a doua si in final si a treia).Acestea se coc pe rand,nu una peste cealalta,in jur de 30 de minute.Pentru crema avem nevoie de : 1/2 lapte(o jumatate de litru);1 pachet margarina unirea;cacao;1 ligurita esenta rom;zahar dupa gustul fiecaruia.Se pun pe foc in ordinea de mai sus si se amesteca pana ce devine o crema densa si fina.Dupa ce am copt cele 3 foi le punem la racit si apoi vom pune crema dupa fiecare foaie.Aceasta este reteta!Sper sa o incercati si dv. deoarece este foarte buna!! :)

Scris: 09/02/2014 09:55
de d_dana_a
Bine ai venit :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: ...in familia RC
Prajiturica ta cred ca a fost delicioasa :peace: ....felicitari pentru postare si pentru faptul ca iti place sa gatesti :peace:
:flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

Scris: 10/02/2014 09:41
de lucia_bp
Felicitari pentru faptul ca esti un tanar bucatar =D> =D> =D> Mai rar baieti de varsta ta cu asemenea preocupari =D> :flower:

Prajitura ta arata bine...ma tenteaza sa o incerc :peace:

Am insa o nelamurire...cum ti-a iesit crema asa de groasa?

:hug: :hug: :hug:

Scris: 10/02/2014 12:16
de nicoleta64
Trebuie sa fie buna ...toata ciocolatoasa !:buuun: :roll: =D> :flower:

Scris: 10/02/2014 08:37
de antoniah
Sunt sigura ca a fost un desert minunat! :flower: :flower: :flower:

Scris: 10/02/2014 10:07
de pupi
In primul rand bine ai venit la noi :party: :party: :flower: :flower: , in al doilea rand , imi place prajitura, combinatia de ingrediente , imi imaginez gustul final :roll: ....si in al treilea rand...deci crema , ai lapte, margarina, zahar dupa gust si am inteles din reteta -cacao tot dupa preferinta-...astea toata CAT timp le amestecam pe foc pentru a obtine o crema suficient de groasa ca sa stea bine pe prajitura si sa nu curga??? nu trebuie si putina faina sau nuci sau amidon sau orice altceva care sa o mai intareasca putin ???/...multumesc mult :hug: :flower:

Scris: 21/04/2015 11:06
de mikirafaela
La multi ani Robert! :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: