Tort de mere cu scortisoara

Esti ahtiata dupa dulciuri? Cunosti retete de prajituri, inghetate, torturi, dulciuri care iti pun in pericol greutatea dar care merita sa-ti asumi riscul a doua – trei kilograme in plus pentru a le manca? Aceasta sectiune este rezervata pentru retete de Dulciuri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 22/10/2006 08:26

se amesteca cana de faina cu cea de zahar si cea de gris si se imparte compozitia dupa cum zice reteta!
spor la treaba!
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Avatar utilizator
cristyne
Incepator
Mesaje: 23
Membru din: 04/11/2006 06:12
Localitate: cluj

tort de mere

Mesajde cristyne » 04/11/2006 09:01

hai sa va spun si eu o reteta ieftina si delicioasa de tort de mere;in functie de cate oua pui dublezi cantitatea de faina zahar si apa.-bati bine ouale intregi cu zahar 'apa;vanilie si la urma faina;faci zahar caramel pe care il intinzi pe cratita pana se raceste'apoi pui merele curatate si scobite inauntru -pui in fiecare mar putin gem de caise mai gros ;apoi torni compozitia peste si dai la cuptor -lasi sa se raceasca complect inainte sa l scoti din cratita,altfel se rupe si ornezi cu frisca
cristina krucian

Manu
Incepator
Mesaje: 104
Membru din: 23/02/2006 12:12
Localitate: timisoara

Mesajde Manu » 11/11/2006 06:13

Am reusit sa-l fac si eu, ca tare tentant era.A iesit super. :buuun: :buuun: :buuun:
Mai e un sfert din el, asa ca a mers de minune .
Fişiere ataşate
TORT CU MERE.JPG
TORT CU MERE.JPG (55.44 KiB) Vizualizat de 3850 ori

Avatar utilizator
cristyne
Incepator
Mesaje: 23
Membru din: 04/11/2006 06:12
Localitate: cluj

tort de mere

Mesajde cristyne » 11/11/2006 07:29

ma bucur mult ca ti a placut mie imi place la nebunie;cand eram copil sora mea vroia tort cu nuca se si facea f greu 'eu mereu acest tort de mere ;imi place mai ales dupa ce il tin putin la frigider si intra aroma de zahar ars in el
cristina krucian

Manu
Incepator
Mesaje: 104
Membru din: 23/02/2006 12:12
Localitate: timisoara

Mesajde Manu » 11/11/2006 07:44

Cristina acesta e tortul dupa reteta Ioanei,dar si cel cu jumatati de mar e super.Nu l-am mai facut de mult dar o sa-l fac cit de curind.

Avatar utilizator
cristyne
Incepator
Mesaje: 23
Membru din: 04/11/2006 06:12
Localitate: cluj

tort

Mesajde cristyne » 11/11/2006 10:14

dupa ce am scris mi am dat seama ca l ai facut pe celalalt;eu azi am facut eclere 'a fost prima praji in cantitate f mare care s a evaporat batand din palme;a mancat ala mic vreo 7 am zis ca o sa i se faca rau
cristina krucian

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 12/11/2006 12:03

brava manu ...a iesit perfect
ce pofta de eclere mi-ai facut....
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Avatar utilizator
cristyne
Incepator
Mesaje: 23
Membru din: 04/11/2006 06:12
Localitate: cluj

tort

Mesajde cristyne » 12/11/2006 12:58

eclerele si savarinele sunt preferatele sotului;am facut o data savarine'dar nu era reteta buna nu au iesit calumea
cristina krucian

Avatar utilizator
ceatza05
Incepator
Mesaje: 50
Membru din: 27/10/2008 03:45
Localitate: Romania
Contact:

Mesajde ceatza05 » 06/11/2008 10:43

Am facut si eu tortul, a iesit foarte bine, am respectat reteta exact, si l-am imbracat in frisca vegetala.
La sfarsitul lunii am o aniversare, si tot tortul asta il fac, ca vom fi deja in post.
Multumesc de reteta. :)

Avatar utilizator
ceatza05
Incepator
Mesaje: 50
Membru din: 27/10/2008 03:45
Localitate: Romania
Contact:

Mesajde ceatza05 » 02/12/2008 05:34

Facut tortul din nou. Am zis ca-l imbrac in frisca hulala ca cica e de post, da' scrie pe ea ca are proteine din lapte :o
La fel si cascavalul de post.
Am renuntat la ele.


Înapoi la “Retete Ilustrate - Dulciuri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori