Tort de mere cu scortisoara

Esti ahtiata dupa dulciuri? Cunosti retete de prajituri, inghetate, torturi, dulciuri care iti pun in pericol greutatea dar care merita sa-ti asumi riscul a doua – trei kilograme in plus pentru a le manca? Aceasta sectiune este rezervata pentru retete de Dulciuri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

cara
antitalent culinar
Mesaje: 4261
Membru din: 05/12/2005 11:51

Mesajde cara » 25/03/2006 08:22

cand am sa fac tortul asta, am sa urmez strict pasii din reteta ioanei(nu-mi permit improvizari/abateri pentru ca nu vreau sa am un esec :blushing: )

Avatar utilizator
nebunia
Bucatar in devenire
Mesaje: 465
Membru din: 12/03/2006 05:43
Localitate: bucuresti

Mesajde nebunia » 25/03/2006 09:07

Buna retzeta pt. perioada de post. Am salivat la vederea ei. Da eu m-am mutat si n-am un aragaz bun. Cel putzin nu-mi place asta. Sau poate nu sunt inca obisnuita cu el. :roll: Da in cateva saptamani rezolv si problema aragazului.

Avatar utilizator
beius47
Bucatar in devenire
Mesaje: 517
Membru din: 18/03/2006 07:46
Localitate: franta

Mesajde beius47 » 25/03/2006 06:25

Eu am facut aceasta reteta intr-o tava dreptunghiulara! Mi-a iesit din prima!

Ioana
Bucatar Sef
Mesaje: 1700
Membru din: 15/11/2005 03:44
Localitate: Cluj-Napoca

Mesajde Ioana » 25/03/2006 07:29

=D>

ti-a placut?

Avatar utilizator
zuli
Incepator
Mesaje: 228
Membru din: 09/03/2006 07:55
Localitate: Bucuresti

Mesajde zuli » 26/03/2006 02:09

IN FINAL A PLACUT TUTUROR SI E BUN :)
Fişiere ataşate
TORT.jpeg
TORT.jpeg (183.19 KiB) Vizualizat de 2932 ori
TORT DE MERE A LA LILI.jpeg
TORT DE MERE A LA LILI.jpeg (147.83 KiB) Vizualizat de 2932 ori
Zuli
inteleptul nu spune ce stie ,iar prostul nu stie ce spune

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 26/03/2006 04:42

zuli ce ai pus pe deasupra ,caramel?
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Avatar utilizator
zuli
Incepator
Mesaje: 228
Membru din: 09/03/2006 07:55
Localitate: Bucuresti

Mesajde zuli » 26/03/2006 05:22

am pus glazura de ciocolata cumparata
Zuli

inteleptul nu spune ce stie ,iar prostul nu stie ce spune

Avatar utilizator
lili777
Bucatar in devenire
Mesaje: 661
Membru din: 30/12/2005 01:59
Localitate: Germania

Mesajde lili777 » 26/03/2006 06:13

deci sa stiti ca la mine a ieshit dezastru pe linga ale voastre.....imi dau seama dupa poze. Zuly ai folosit faina neagra?

al meu nu se copsese bine inauntru...blatul era crud...l-am tinut cam 45 minute la rola...acuma imi dau seama ca poate e din cauza ca straturle au fost prea groase...sau...cine stie :(
liliana

cara
antitalent culinar
Mesaje: 4261
Membru din: 05/12/2005 11:51

Mesajde cara » 27/03/2006 08:46

poate straturile, sau poate cuptorul..
eu inca nu m-am lamurit cum functioneaza cuptorul meu.

oricum, lili, nu fii dezamagita! am sa incerc si eu prajitura. macar o sa fim doua =))

Avatar utilizator
zuli
Incepator
Mesaje: 228
Membru din: 09/03/2006 07:55
Localitate: Bucuresti

Mesajde zuli » 27/03/2006 08:53

Lili am pus 2 linguri de cacao in amestecul de blat si deasupra cind
era inca caldut (dupa ce l-am scos din forma )am pus glazura de ciocolata
se si vede in a doua poza cum s-a topit si a patruns in mere dind un gust mai bun noi sintem fani ciocolata.
Din cauza cuptorului care e pe duca l-am tinut mai mult pina s-a facut
fiecare aragaz e altfel
daca ii mai pui si frisca e mai bun
Zuli

inteleptul nu spune ce stie ,iar prostul nu stie ce spune


Înapoi la “Retete Ilustrate - Dulciuri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 68 vizitatori