Tort de mere cu scortisoara

Esti ahtiata dupa dulciuri? Cunosti retete de prajituri, inghetate, torturi, dulciuri care iti pun in pericol greutatea dar care merita sa-ti asumi riscul a doua – trei kilograme in plus pentru a le manca? Aceasta sectiune este rezervata pentru retete de Dulciuri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 22/03/2006 10:46

gata m-ai convins il fac si eu!saptamana viitoare...desi as putea proba pt. ziua lui Cezar (sambta )dar mi-e un pic frica...
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Ioana
Bucatar Sef
Mesaje: 1700
Membru din: 15/11/2005 03:44
Localitate: Cluj-Napoca

Mesajde Ioana » 22/03/2006 11:12

daca respecti intocmai cantitatile, dimensiunila tavii si timpul de coacere nu ar trebui sa fie probleme. mie mi-a reusit din prima. zahar mai poti pune fie in mere, fie la sfarsit il pudrezi.

nu stiu daca am scris pe aici: daca il faci in tava dreptunghiulara(20X30) atunci faci doar doua straturi .

Avatar utilizator
zuli
Incepator
Mesaje: 228
Membru din: 09/03/2006 07:55
Localitate: Bucuresti

Mesajde zuli » 22/03/2006 11:41

Mai am o intrebare :ce fel de mere ai pus?
Zuli
inteleptul nu spune ce stie ,iar prostul nu stie ce spune

Ioana
Bucatar Sef
Mesaje: 1700
Membru din: 15/11/2005 03:44
Localitate: Cluj-Napoca

Mesajde Ioana » 22/03/2006 01:32

:blushing: habar nu am cum le zice, dar am o poza; cel cu sageata e :D

oricum merge orice soi de mere zemoase.
Fişiere ataşate
mere.jpg
mere.jpg (39.98 KiB) Vizualizat de 3341 ori

Avatar utilizator
zuli
Incepator
Mesaje: 228
Membru din: 09/03/2006 07:55
Localitate: Bucuresti

Mesajde zuli » 22/03/2006 01:40

o sa il incerc si eu sigur desi cu un pic de frica :clipocit:
daca nici acum nu o sa iasa ,ma las pagubasa si o sa va arat poze indiferent cum va fi :)
Zuli

inteleptul nu spune ce stie ,iar prostul nu stie ce spune

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 22/03/2006 05:23

eu il fac in tava rotunda...sper sa iasa!il fac sambata!
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

mary
Incepator
Mesaje: 30
Membru din: 16/02/2006 10:41

Mesajde mary » 22/03/2006 08:19

merge ornat cu frisca (vegetala daca tineti post)
mary

Ioana
Bucatar Sef
Mesaje: 1700
Membru din: 15/11/2005 03:44
Localitate: Cluj-Napoca

Mesajde Ioana » 22/03/2006 08:36

da, astept sa vad minunile care le fac angela si zuli cu tortul asta :)

Avatar utilizator
miha1950
Bucatar Sef
Mesaje: 1845
Membru din: 14/12/2005 10:54
Localitate: Maramures
Contact:

Mesajde miha1950 » 22/03/2006 08:42

Angelique, fa-l fara teama.Eu l-am facut prima data acum vreo doi ani si ce-i mai amuzant este ca reteta mi-a spus-o sotul unei colege(a auzit-o pe un microbus!)!Una la mana ca nu prea-ti vine a crede cand o auzi ca ar si iesi ceva din ea,doi la mana:era spusa si de un barbat pe care-l cunosteam bine si stiam ca nu face parte dintre cei care-si petrec vremea prin bucatarie.Plus ca ma temeam ca i-a jucat memoria vreo festa.
Nici nu stii ce satisfactie am avut cand am vazut minunea.

Avatar utilizator
zuli
Incepator
Mesaje: 228
Membru din: 09/03/2006 07:55
Localitate: Bucuresti

Mesajde zuli » 24/03/2006 03:42

Ioana am facut tortul nu stiu cum a iesit pentru ca abia l-am scos
oricum o sa pun o poza cu sectiune pentru ca aparatul vine miine
dar sa stii ca am pus cacao in "blat"si cred ca am pus prea putin praf
de frica abia astept sa se raceasca si sa gust :x
Zuli

inteleptul nu spune ce stie ,iar prostul nu stie ce spune


Înapoi la “Retete Ilustrate - Dulciuri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 30 vizitatori