Postat la data: 25/05/2010 12:39 Tort cu frisca si capsuni
Ingrediente blat:10 oua,10 linguri faina,10 linguri zahar,1 praf de copt,cacao
Mai avem nevoie de 500ml frisca lichida,1 plic budinca cu gust de frisca,aprox 500 g capsuni.
Separam ouale,alubusirle le batem spuma bine,in galbenusuri punem cele 10 lg de zahar si praful de copt si le frecam pana devine o crema.Dupa care punem albusurile batute peste galbenusuri si le amestecam incet cu dosul lingurii pana se incorporeaza.Adaugam faina si cacao si le amestecam tot cu dosul lingurii.
Bagam blatul la cuptor la foc mic cca.35 min.
Preparam budinca dupa instructiunile de pe ambalaj,si o lasam sa se raceasca.
Intre timp punem frisca lichida intr-un bol si o mixam cu mixerul pana se bate bine.
Asamblare:
Dupa ce s-a racit blatul il taiem in 3.
Punem un blat pe o farfurie,il insiropam ,peste punem jumatate din budinca,o intindem uniform si punem pe toata suprafata capsunii care sunt spalati si taiati felii.Deasupra
punem cel de al 2 doilea blat,punem restul de budinca,si capsuni taiati felii.Peste punem cel de al treilea blat,il insiropam si imbracam tortul in frisca.
Eu pe margini am pus felii de capsuni si pe deasupra am imbracat capsunii intregi in ciocolata.am facut niste frunze tot din ciocolata si cateva gardulete.Dar fiecare il orneaza dupa placere.

Postat la data: 25/05/2010 01:14
MIMMI......bravo !!!!!
Ai doar 16 ani ?....am citit data in profilul tau !!!!! 
Postat la data: 25/05/2010 02:47
C'mon...tu la 16 ani faci torturi de astea? God, ma simt complexata
Bravo tie... 
Postat la data: 26/05/2010 10:38
Ma bucur ca avem printre noi tinere talente !
Felicitari !
Tortul tau arata foarte bine !

Postat la data: 30/07/2010 09:09 comment
felicitari mimmi.tortul arata super. te mai asteptam si cu alte retete la fel de delicioase. ![]()