Tocana cu legume si ciuperci

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
alina_i
Bucatar Sef
Mesaje: 1691
Membru din: 18/05/2008 10:13
Contact:

Tocana cu legume si ciuperci

Mesajde alina_i » 21/09/2009 11:07

Cantitatile sunt relative si in functie de dorinta fiecaruia.

In principiu se poate folosi orice combinatie de legume (ceapa, morcovi, ardei gras, capia sau gogosar, vinete, dovlecei, cartofi, ciuperci), spalate, curatate si trase in putin ulei, apoi fierte impreuna in suc de rosii si o mana de orez - ales si spalat.
La urma se presara cu patrunjel verde tocat marunt.

Pofta buna!
Fişiere ataşate
tocana cu legume.jpg
tocana cu legume.jpg (48.72 KiB) Vizualizat de 6259 ori
tocana de legume1.jpg
tocana de legume1.jpg (53.06 KiB) Vizualizat de 6259 ori
P1080982.JPG
P1080982.JPG (65.02 KiB) Vizualizat de 6259 ori
Raul este un bine prost inteles.

www.pasiunilealinei.blogspot.com

Avatar utilizator
pmk
Incepator
Mesaje: 197
Membru din: 19/08/2009 08:27
Localitate: Deva

Mesajde pmk » 21/09/2009 11:26

cred ca e foarte buna si arata foarte bine o voi face chiar astazi dar am sa pun si carne de pui

Avatar utilizator
adry
Bucatar de elita
Mesaje: 2434
Membru din: 17/11/2006 05:16
Localitate: Salerno-Italia

Mesajde adry » 21/09/2009 02:23

:buuun: :buuun: :buuun: :buuun:
Pacat ca ploua ca acum "zburam" la piata sa ma aprovizionez cu legume proaspete!!!!!

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 21/09/2009 03:10

:roll: :roll: :roll:
=D> =D> =D>
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
Leila
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 5215
Membru din: 15/02/2007 10:25

Mesajde Leila » 23/09/2009 12:35

:roll: pe vineri am sa o execut :)

la tanc a picat reteta :party: eram in pauza de idei cu mancarurile de post :bum:

Mersi :hug: :pup:

Avatar utilizator
alina_i
Bucatar Sef
Mesaje: 1691
Membru din: 18/05/2008 10:13
Contact:

Mesajde alina_i » 24/09/2009 08:57

pmk scrie:cred ca e foarte buna si arata foarte bine o voi face chiar astazi dar am sa pun si carne de pui


Noua ne place foarte mult mai ales ca toate legumele sunt fierte in suc de rosii!
Este tare buna si cu carnitza de pui dar in cazul acesta eu personal, as renunta la ciuperci :wink:
Sper sa va placa reteta :hug: :pup: :hug:
Raul este un bine prost inteles.



www.pasiunilealinei.blogspot.com

Avatar utilizator
pmk
Incepator
Mesaje: 197
Membru din: 19/08/2009 08:27
Localitate: Deva

Mesajde pmk » 24/09/2009 09:36

Chiar nu am pus ciuperci nu mai aveam :( dar deja s-a papat tot,eu nu am pus suc de rosii ci rosii decojite(sunt de casa de la socrii :wink: )erau atat de zemoase am avut ce fierbe pana a scazut

Avatar utilizator
Leila
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 5215
Membru din: 15/02/2007 10:25

Mesajde Leila » 25/09/2009 05:59

tot pentru rosii am optat si eu :wink: sa profitam de ele pana mai avem :P

normal :paguba: nu m-am abtinut sa nu arunc si cateva felii de ardei iute in tocana .... :roll: :roll: :roll: :roll:

:hug: multumim Alina :pup:
Fişiere ataşate
DSCN0078.JPG
DSCN0078.JPG (72.04 KiB) Vizualizat de 6047 ori

Avatar utilizator
alina_i
Bucatar Sef
Mesaje: 1691
Membru din: 18/05/2008 10:13
Contact:

Mesajde alina_i » 26/09/2009 06:40

Adry, Lucia, :hug: :pup: :hug: :pup:
Raul este un bine prost inteles.



www.pasiunilealinei.blogspot.com

Avatar utilizator
alina_i
Bucatar Sef
Mesaje: 1691
Membru din: 18/05/2008 10:13
Contact:

Mesajde alina_i » 26/09/2009 06:44

pmk scrie:Chiar nu am pus ciuperci nu mai aveam :( dar deja s-a papat tot,eu nu am pus suc de rosii ci rosii decojite(sunt de casa de la socrii :wink: )erau atat de zemoase am avut ce fierbe pana a scazut


:) ma bucur ca v-a placut!
Eu toata vara pun numai rosii la mancare! Gustul este mai bun decat cand le fierbi cu apa chioara :P

Ps- rosiile se fierb separat pana formeaza un sos - asta ca sa nu se fiarba prea tare celelalte legume :hug: :pup:
Raul este un bine prost inteles.



www.pasiunilealinei.blogspot.com


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 13 vizitatori