Timballo di tortellini

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 24/02/2013 12:25

thea scrie:extraordinar ! arata de nota zece plus !!!! felicitari !!! parca simt toate acele mirodenii delicate ...mmm..yammy :)
:flower: :flower: :flower: :flower: si inca =D> =D> =D> =D> =D> =D>


Thea te servesc cu drag. :hug: Ma bucur ca iti place.

Iti multumesc. :hug: :pup: :flower:

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 24/02/2013 12:28

yafa scrie:Antonia draga mea, splendid! Cutiuta ta cu miracole ascunde un miros ametitor de tortelini!

Te pup si tot ce va doriti voi pentru maine!

:hug: :flower: :pup:


Iti multumesc Yafa! Te pup. Duminica frumoasa! :hug: :pup: :flower:

Avatar utilizator
maraarad
Bucatar
Mesaje: 1086
Membru din: 26/12/2008 04:13
Localitate: ny

Mesajde maraarad » 24/02/2013 04:45

WOW :flower: :flower: :flower: asata da reteta complexa,si o prezentare de nota 10
=D> =D> =D>
hi

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 24/02/2013 04:48

:o :o :o ....o minunatie n u alta, e asa de delicat pregatita, frumoasa , parca nici nu iti vine sa pui cutitul pe ea....sa o mananci???nici atata....e de revista nu alta :hug: :hug: :pup: :pup: :hug: si probabil am sa o incerc si eu cat de curand....am de toate in casa deci timp sa mai am si gata....o fac :hug: :hug:

cla
Bucatar
Mesaje: 859
Membru din: 28/06/2005 01:23

Mesajde cla » 24/02/2013 10:19

Vorba lui Pupi, "o minunatie". Nu contenesc sa ma uimeasca postarile tale.

=D> =D> =D>
:flower: :flower: :flower:

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 24/02/2013 01:23

Antonia nota 10 cu felicitari !! :flower: =D> =D> =D> =D> =D>


Imi place capacul mult de tot , este atit de primavaratic Se potriveste la mare fix cu umplutura. =D>

Avatar utilizator
alejoe
Bucatar de elita
Mesaje: 3679
Membru din: 03/05/2012 09:17
Localitate: BRASOV , ROM

Mesajde alejoe » 24/02/2013 02:45

antonia nu am cuvinte .....felicitari cu f mare esti minunata =D> =D> =D> :master: :master:
claudia

Avatar utilizator
beccas
Bucatar in devenire
Mesaje: 660
Membru din: 25/10/2012 09:29
Contact:

Mesajde beccas » 24/02/2013 02:57

Antonia draga ma lasi fara cuvinte. Ai toata admiratia si complimentele mele. Imi place asa de mult rezultatul. Arata demential. Sper sa imi fac intr-o zi curaj sa recreez aceasta reteta. Felicitari =D> :master: :hug:

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 24/02/2013 08:38

maraarad scrie:WOW :flower: :flower: :flower: asata da reteta complexa,si o prezentare de nota 10
=D> =D> =D>


Iti multumesc Mara! Ma bucur mult ca esti alaturi de noi. :hug: Am citit ca urmeaza sa mergi astazi la cumparaturi... Iti doresc sa gasesti tot ceea ce doresti si sa te bucuri de tot ce cumperi! :hug: :pup: :flower:

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 24/02/2013 08:50

pupi scrie::o :o :o ....o minunatie n u alta, e asa de delicat pregatita, frumoasa , parca nici nu iti vine sa pui cutitul pe ea....sa o mananci???nici atata....e de revista nu alta :hug: :hug: :pup: :pup: :hug: si probabil am sa o incerc si eu cat de curand....am de toate in casa deci timp sa mai am si gata....o fac :hug: :hug:


Aceasta cantitate de aluat si umplutura, ambele pregatite cu ingredientele mentionate iti vor permite daca doresti sa folosesti o forma rotunda cu pereti detasabili putin mai mare decat cea pe care am folosit-o eu (reteta originala este G.Z.). Dimensiunea formei folosite depinde (si) de numarul portiilor pe care doresti sa le pregatesti. Mie mi s-a parut mai potrivit sa folosesc o forma putin mai mica (am crezut ca va fi mai draguta ”cutiuta”). Mie mi-a ramas asadar o portie de paste pentru pranz si aluat pentru o tarta mai mica (am pastrat restul de aluat la frigider pana a doua zi si am pregatit din el o tarta sarata cu diametrul de 22 cm).

Te pup si iti multumesc. :hug: :pup: :flower:


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 11 vizitatori