Tarta cu cartofi si sparanghel

In aceasta zona alegem in fiecare luna cel mai bun bucatar.
panacris
Incepator
Mesaje: 2
Membru din: 15/01/2016 04:08
Localitate: Bucuresti, Romania
Contact:

Tarta cu cartofi si sparanghel

Mesajde panacris » 02/04/2019 01:56

foietaj cca. 250 g,
cartofi copți 4-5 bucăți,
brânză de burduf 300 g,
kefir 300 ml,
ouă 3 bucăți,
tije de sparanghel verde conservat cca. 5-6 bucăți,
roșii cherry 5-6 bucăți
Aluatul de foietaj se lasă la dezgehțat cca. 60 de minute.
Între timp se coc cartofii, în coajă, la cuptor, simplu sau stropiți cu un pic de ulei de măsline. După ce s-au copt, se decojesc, se taie felii mari într-un bol încăpător, se adaugă brânza de burduf mărunțită, ouăle bătute cu kefirul și se anestecă ușor cât să se înglobexe toate ingredientele.
Foaia de foietaj, se așeză într-o tavă rotundă de preferință, tapetată cu foaie de pergament, se adaugă compoziția de cartofi și brânză, apoi se ornează cu tjie de sparanghel și roșii cherry.
Tarta se dă la copt în cuptorul preîncins cca, 30 de miute la 200 grade.
Spor și poftă bună!

Fişiere ataşate
img-4702.jpg
img-4702.jpg (832.14 KiB) Vizualizat de 278 ori
img-0009.jpg
img-0009.jpg (492.9 KiB) Vizualizat de 278 ori
img-0008.jpg
img-0008.jpg (596.88 KiB) Vizualizat de 278 ori
img-0007.jpg
img-0007.jpg (471.57 KiB) Vizualizat de 278 ori
img-0006.jpg
img-0006.jpg (493.74 KiB) Vizualizat de 278 ori
img-0001.jpg
img-0001.jpg (732.27 KiB) Vizualizat de 278 ori
img-4706.jpg
img-4706.jpg (924.36 KiB) Vizualizat de 278 ori
PanaCris

Înapoi la “Concurs - Bucatarul lunii”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori