Supa crema de linte

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
miha278
Incepator
Mesaje: 107
Membru din: 18/08/2009 12:26
Contact:

Supa crema de linte

Mesajde miha278 » 17/03/2016 06:36

1 cana linte
1 morcov
o bucata telina
1 ceapa
sare
cateva boabe de piper
1 frunza dafin
1/2 lingurita cimbru uscat
seminte de negrilica si ulei de masline pentru servire <br/><br/> Lintea curatata si spalata se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba se adauga restul de legume si condimentele. Se fierbe in jur de 45 de minute, pana lintea se inmoaie. Pe parcursul fierberii poti gusta si cand consideri ca este gata dai supa deoparte. Lasa supa sa se racoreasca si arunca frunza de dafin. Pune legumele si o parte din zeama in care au fiert in vasul blenderului Oster Classic Chrome si mixeaza pana obtii o crema fina. Dilueaza cu zeama de la legume, atat cat consideri ca este necesar si pune sare dupa gust. Serveste supa cu seminte de negrilica si ulei de masline. Pofta buna! <br/><br/>
Fişiere ataşate
dsc_0059_copy.jpg
dsc_0059_copy.jpg (122.65 KiB) Vizualizat de 1330 ori
dsc_0069_copy.jpg
dsc_0069_copy.jpg (154.63 KiB) Vizualizat de 1330 ori
dsc_0075_copy.jpg
dsc_0075_copy.jpg (116.09 KiB) Vizualizat de 1330 ori
dsc_0080_copy.jpg
dsc_0080_copy.jpg (63.22 KiB) Vizualizat de 1330 ori
Daca va este teama sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml coniac. Coniacul, precum se stie din batrani atenueaza teama...

Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 7 vizitatori